БългарияНа ФокусПоследни новини

Пеевски: Денков не може сам да се защити, батковците Кирил Петков и Асен Василев го пазят

Според депутатът от ДПС Делян Пеевски, премиерът Денков не може да се защити сам и се налага съпредседателите от ПП да го пазят.

Оценката за всеки политик и за партията дават хората. На миналите избори хората дадоха ясна оценка, че ДПС е втора партия в държавата. На това обединение ПП и другите партии дадоха четвърто място. Това каза пред журналисти председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по повод критиките от страна на „Продължаваме промяната“ за негово изказване срещу премиера Денков.

„Денков, както виждате, не може сам да се защити. Той има нужда от батковците. Виждаме, че батковците му го пазят. Тези батковци от ПП – Кирил Петков, Асен Василев. Защо са го пратили това момченце да си играе в тоя кабинет? То е немирно и не знае с играчките какво да прави. Той си отива след 3 месеца, тази тема е приключена”, добави Пеевски.

„Иначе свалянето на Денков зависи само от ГЕРБ, те са в коалиция, ние подкрепяме просто политики, ние никога не сме подкрепяли Денков в цялост. Ние дадохме два гласа за избирането на това правителство, за да може да има евроатлантическо мнозинство в парламента и евроатлантическо правителство”, каза още Пеевски.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

ПП осъди безпочвените критики на Пеевски към акад. Денков

Подобни статии

Back to top button