БългарияНа ФокусПоследни новини

Пеевски: Няма да работим с 3-ти март, ако е проруска партия

Депутатът от ДПС Делян Пеевски заяви, че неговата партия няма намерение да работи с партията на президента „Трети март“ ако тя е проруска.

„Ние не участваме в изпълнителната власт и нямаме желание. „Трети март“ – да я видим каква партия е, ако е проруска няма да работим с нея“, каза съпредседателят на ДПС.

Пеевски все още не е извикан в прокуратурата за допълнителна информация след като призова обвинението да провери президентската администрация и по-специално Сотир Ушев и Николай Копринков, съветници на президента Румен Радев.

„За момента нямам, очаквам реакция и да не се бавим прекалено много, и да видим какво се случва в тъмната институция“, заяви той на влизане в правна комисия.

За Копринков той разбрал от медиите.

Пеевски коментира и регистрираната търговска марка „Трети март“, движение, което се свързва с Радев, предаде БНТ.

Ние не участваме в изпълнителната власт и няма да участваме, и нямаме желание, каза председателят на ПГ на ДПС в отговор на журналистически въпрос дали от ДПС са канили президента да влезе в „сглобката“ във връзка с думите от вчера на вицепрезидента Илияна Йотова. Той посочи, че въпросът е коректно да се зададе на ГЕРБ и ПП-ДБ.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Тренд: ГЕРБ – 24.8%, ППДБ -17.8%, Възраждане – 14.6%

Подобни статии

Back to top button