На ФокусСвят

Пет деца от България заподозрени за сексуално посегателство в Германия

Германската полиция разследва група от три 14-годишни и две 12-годишни деца с българско гражданство за предполагаемо участие в сериозно сексуално посегателство срещу млада жена в Германия.

Тя е откарана в болница и й се оказва лечение заради получените наранявания, съобщи днес полицията в германския град Мюлхайм, цитирана от ДПА и БТА.

Снощи жители на стария град на Мюлхайм чули нападението, защото кучето на жената лаело. Жертвата била открита в зелено пространство зад градината си с две лица от мъжки пол, които избягали от мястото.

Полицията не даде повече подробности за обстоятелствата около престъплението.

В края на 2018 година четирима български тийнейджъри бяха осъдени на затвор за участие в груповото изнасилване на 13-годишно момиче в югозападния германски град Фелберт.

Осем момчета на възраст между 14 и 17 години бяха обвинени в сексуално посегателство – нападнали девойката, докато се прибирала вкъщи от плувен басейн, завлекли я в близка гора и я насилвали, докато не се намесила минаваща през гората жена. Други двама младежи избягаха със семействата си в България, където бяха задържани и съдени отделно.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК.

Подобни статии

Back to top button