You are currently viewing Поискаха дисквалифициране на победителите на „Евровизия“, правят тест за наркотици на вокалиста

Поискаха дисквалифициране на победителите на „Евровизия“, правят тест за наркотици на вокалиста

Италия да бъде дисквалифицирана от Евровизия 2021 и да се откаже от първото си място. За това настояха фенове на конкурса часове след финала му, след като онлайн бе разпространено 3-секундно видео от церемонията, предава в. „24 часа“.

 

На него се вижда как фронтменът на групата Maneskin – Дамяно Давид, се навежда към масата. Никакви непозволени вещества не са показани в ефира, който достига до националните телевизии в цяла Европа, но зрители заподозряха, че той употребява кокаин.

 

“Свободна от коронавирус зона, но не и от кокаин”, написа потребител на туитър след края на концерта.

 

Вокалистът от рок групата „Манескин“, победила на тазгодишния конкурс „Евровизия“, ще се подложи доброволно на тест за наркотици, съобщиха световните агенции.

 

„Бяхме осведомени за слуховете около видеоклипа с участието на италианските победители на конкурса „Евровизия“, заснет в зелената стая /мястото, където изпълнителите очакват обявяването на резултата им/, съобщиха организаторите на проявата.

 

Съставът „Манескин“ решително опровергава обвиненията за употреба на наркотици , а цитираният певец ще се подложи на доброволен тест, когато се прибере в страната си“. Самата група поиска да й бъден направен незабавен тест, но Европейският съюз за радио и телевизия не успя навременно да организира проверката.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК