БългарияНа ФокусПоследни новини

Полицията в Мадрид задържа български мафиот, изнудвал директор на Севиля

Полицията в Мадрид е задържала Бейхан Мези Рафи, познат в Испания като Иво Българина, съобщават телевизия TardeAR. Той е лидер на престъпна група, която се занимава с различни незаконни дейности.

Според информацията Бейхан Мези Рафи е изнудвал един от директорите на футболния клуб Севиля за половин милион евро. Става въпрос за подготвителен лагер на елитния клуб, който Иво Българина е трябвало да организира в Мексико. В крайна сметка лагерът не се е състоял, но въпреки това мафиотът е искал да получи въпросната сума от неназования директор на Севиля. Освен Бейхан, който е считан за един от най-опасните престъпници в Испания, са арестувани още четирима души.

Според информацията българският мафиот е отправял заплахи към няколко служители на футболния клуб, включително и такива извън високата администрация, с цел да получи желаната сума.

Така към чисто игровите проблеми на Севиля, се прибавя още един с този скандал. Отборът се представя слабо в Ла Лига от началото на сезона, като има само две победи в 14 мача и заема 15-то място в класирането. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Пиян шофьор помете патрулка и рани полицай (СНИМКИ)

Подобни статии

Back to top button