Любопитно

Последната цифра от годината ви на раждане има огромно значение

Смята се, че годината на нашето раждане винаги е предварително определена отгоре. И всяка душа го избира не случайно. Последната цифра от годината е особено важна, пише Actualno.com.

Тази цифра е покровителствана от един от основните пет елемента. Вашият елемент определя най-важните моменти в съдбата ви. Разбира се, можете да се отнасяте с лека ръка, но все пак е интересно да проверите.

 

Както казва древният китайски хороскоп, на основата на който се основава източният хороскоп, във всеки момент от времето един от петте основни елемента доминират на Земята: Земя, Вода, Дърво, Въздух и Огън.

 

Астролозите знаят, че тези елементи засягат не само природата, но имат и силно въздействие върху характера на всеки от нас. Те влияят на неговите зависимости, навици и психическа организация. Последната цифра от вашата година на раждане ще разкаже интересни неща за вас!

 

Съдбата по година на раждане:

 

Вода (последна цифра от годината на раждане 2 или 3)
Тези хора са отзивчиви и очарователни, знаят как да съчувстват. Те са много гъвкави хора и вършат чудесна работа, когато трябва да сте в коловоза. Те са умни и креативни личности с голямо въображение, което изобщо не се страхуват да използват. Сред тях има много мислители и философи, те са много независими и в повечето случаи владеят няколко професии. Те имат много развити комуникативни умения, умеят да са убедителни.

 

Важно е да се каже за техните невероятни дипломатически умения. Интуицията им винаги е в тяхна услуга, така че те често виждат онова, което не попада в полезрението на другите. Те са отлични организатори и не по-малко отлични изпълнители, които винаги ще забележат таланта на друг човек и ще помогнат за неговото развитие.

 

Водният човек обаче може да бъде много потаен, неискрен. Той няма да сподели тайните си с другите. Наред с други неща, заслужава да се добави, че те са склонни да манипулират.

 

Метал (последно раждане цифра 1 или 0)
Хората от метал са изключително упорити, самостоятелни и независими поради мощната сила на техния характер. Тези хора обичат себе си, но не забравяйте да се грижите за другите и да ги уважавате. Те са много сдържани, но под външен натиск те доста уверено и често непоклатимо защитават позицията си. Металните хора винаги се стремят да подредят нещата, те обичат баланса, баланса и чистотата във всички области.

 

Те са решителни и надеждни, въпреки че понякога са донякъде откъснати от другите, не искат да бъдат част от тълпата. Такъв човек знае какво иска и търси, тогава на неговата решителност може само да му се завиди, защото провалите и препятствията никога няма да го накарат да си тръгне, защото той знае как да решава всички проблеми много лесно.

 

Те не се страхуват от самотата и искат признание за успех и постижения от обществото. Сред недостатъците на тези хора трябва да се разграничи периодичната импулсивност. Съзнателно или несъзнателно, всеки от тях изпитва сериозен копнеж за пари, мощ и лукс.

 

Източник: Actualno.com

 

Новина за БЕБЕ ще получат тези зодии до края на годината

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button