БългарияНа ФокусПоследни новини

Повече от 80 часа продължава издирването на 17-годишното момиче от Дупница

Повече от 80 часа продължава издирването на 17-годишното момиче от Дупница, като периметърът се разширява. Днес на терен работят служители на МВР от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци. Предвижда се повторен обход на някои от районите, които бяха обходени в тъмната част на денонощието.

Служители на РУ Дупница са установили контакт с представители на обекти, които осъществяват дейност извън населени места за получаване на информация и съдействие, съобщават от ОДМВР.

Момичето е в неизвестност от 22 февруари, родителите му са съобщили в полицията в града в 22.00ч, че не се е прибрала и търсят помощ. Служителите от РУ Дупница са предприели незабавни издирвателни действия, момичето е обявено с телеграма на ГДНП за общодържавно издирване още същата вечер. Образувано е досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Действията по координация и планиране се осъществяват от оперативен щаб в РУ Дупница, ръководи се от директора на ОДМВР ст. комисар Св. Григоров,към работата на щаба са се присъединили и служители на ГДНП – МВР.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Терзиев: Заложник няма да ме направят, от принципите си няма да отстъпя

 

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button