Последни новинихороскоп

Повратен ден за девите, а овните да следват правилните насоки!

Хороскоп за 8 юли 2019 г. 

Овен

Днес се пазете от празните приказки. Те може да ви дадат погрешни насоки и да ви загубят ценно време. Помислете за по-рационални начини за прекарване на времето ви. Стане ли въпрос за чувства и отношения обаче, има вероятност да реагирате крайно. През днешния ден не разчитайте на логиката – не му мислете много.

Телец

Това е ден, в който може да се поглезите с по-скъпа вещ или занимание, което рядко си позволявате. Имате нужда от допълнителен заряд. Няма да е излишно, ако проявявате повече съчувствие към околните. Ако не одобрявате нечие поведение, не бързайте да съдите човека, а се опитайте да се поставите на неговото/нейното място. В случай че се нуждаете от помощ, помолете за нея, а не я изисквайте – така има по-голяма вероятност да я получите.

Близнаци

Това е ден, в който да не забравяте от къде сте тръгнали и колко много път сте преминали. Не подценявайте възможностите ви. Ако днес сте на вълна промени, знайте, че сте на прав път – особено ако те могат да ви накарат да се почувствате по-добре или да живеете по-здравословно. Много от вас ще имате желание да се впуснете в забавления и едва ли ще се вълнувате кой знае колко за служебните си дела.

Рак

Бъдете сигурни в себе си, за да може да продължите напред. Ако не сте сигурни в силите си, бъдете честни със  себе си и партньора ви. Не потискайте с практични доводи порива си да правите това, което обичате, не се оправдавайте с липса на време – ще се почувствате чудесно. Ако се издигнете на крилете на вдъхновението, резултатите ви ще бъдат добри, а и по-пълноценно ще използвате въображението си.

Лъв

Днес в основата на успеха ви ще бъде не бързината и ловкостта, а умението да представите в подходяща светлина мнението си. Важното е да не се опитвате да го наложите с груба сила. Има вероятност желанията ви да се сбъдват сравнително лесно, тъй като ще сте наясно какво искате и ще сте мотивирани да го постигнете. От член на семейството може да получите подкрепа – емоционална или финансова. Ако любимият ви човек има нужда от повече внимание, не го/я разочаровайте.

Дева

Посветете мислите си на околните и направете нещо добро за тях. Не си мислете, че освен вас на този свят не съществуват други хора, които имат някакви проблеми. Това ще се окаже повратен ден за вас, в който е много важно да избирате правилните насоки. Ще се стремите най-вече да постигнете сигурност и стабилност – ще ви липсва особено желание да експериментирате и да се впускате в рискови начинания. И все пак е напълно възможно точно през днешния ден да ви сполети нещо неочаквано. Едва ли вие ще бъдете инициатори обаче – по-скоро любимият човек ще ви поднесе изненада.

Везни

Възможно е днес да срещнете нови хора, с които ще е полезно да установите по-дълготрайни взаимоотношения. От тях може да получите информация, която сте търсили от много време. Логичното мислене няма да ви се удава особено, така че се опитайте да вярвате повече на усещанията си и разчитайте на интуицията си. Възможно е във финансовата област да възникнат непредвидени събития – например, ненадейно да се наложи да направите разход или да получите пари, без изобщо да сте ги очаквали.

Скорпион

Днес не очаквайте сред всичките мнения, които чуете, някое да бъде истинското, на което трябва да се доверите. Може би ще е най-добре да разчитате само на себе си, а вслушването в чужди съвети да оставите за други дни. Дори днес да си давате вид, че всичко е наред, е възможно да изпитвате безпокойство. Ако не успявате да владеете емоциите си, споделете с близък човек как се чувствате – поне малко ще ви олекне. Денят е чудесен за творчески занимания и изяви.

Стрелец

Днес за да постигнете желаната цел, трябва да изминете пътя много внимателно и стъпка по стъпка. Не се опитвайте да скачате, защото може само да се сдобиете с навехнат глезен. Днес и най-малкото нещо може да ви разстрои или да ви ядоса. Не е нужно да бягате от чувствата си, защото на сърцето си не може да заповядвате, но се опитайте да не си го изкарвате на най-близките си хора. Може да научите добри новини относно финансов проблем.

Козирог

Днес се отдадете на романтиката ще имате незабравими преживявания. Не се затваряйте в себе си и покажете на всички около вас, колко сте романтични. Ключът за успех ще се крие в искреното общуване – не като водите повърхностни разговори, а като споделяте истинските си чувства и желания. И колкото повече сте себе си, толкова по-добре. В работата усилията и старанието ви ще дадат добри резултати.

Водолей

Този понеделник потърсете нов източник на вдъхновение. Всичко ще ви е до болка скучно и имате нужда от сериозно разнообразие.  Ако сте обвързани обаче, ще има шанс да внесете тръпка и разнообразие във връзката си, ако не сте – може да ви споходят нови любовни трепети.

Риби

Днес не бъдете прекалено педантични към себе си. Вие сте достатъчно самокритични, но не позволявайте на другите да ви съдят. Не потискайте собствените си потребности заради някого. Направите ли това, ще се почувствате зле. Ако имате усещането, че не ви ценят, споделете това с другия човек, а не се цупете и не се опитвайте да манипулирате околните. Ще имате шанса да заздравите лично или делово партньорство.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

5 неща, които ТРЯБВА да знаете за Везните!

Подобни статии

Back to top button