Последни новинихороскоп

Предателство от близък очаква една от зодиите – ето коя

Хороскоп за 28 юли 2019 г.

Овен

Тази неделя не се раздавайте напразни обещания, а внимателно се вгледайте от какво има нужда вашият най-близък и и се постарайте да му го осигурите. Вечерта обърнете повече внимание на децата си, а не ги оставяйте цяла вечер сами пред телевизора. Днес рутината ще ви отегчава, така че търсете начини да си осигурите интересни преживявания. Хармонията в отношенията ще бъде трудна постижима, тъй като ще има разминаване в желанията – вашите и на друг човек. Ако в ума ви се е зародила нова идея, не отлагайте да започнете работа по нея – моментът е чудесен за нови начинания.

Телец

Днешният ден е най-подходящ да се изправите очи в очи с чувствата си и да си изясните защо сте в това емоционално състояние. Не си спестявайте истината. Днес обстоятелствата може да не се развиват както сте очаквали. Макар че промяната ви притеснява, опитайте се да приемате по-спокойно случващото се. Ако се появи възможност да научите нещо ново, не я отхвърляйте, само защото идеята ви се струва странна или е нова за вас.

Близнаци

Тази неделя може да си позволите повече егоизъм, отколкото е здравословно. Може да си „клатите“ краката в офиса и да се отпуснете, да си тръгнете по-рано и да се почерпите питие вечерта. Причината за това позволение е, че ви очаква предателство от близък, за когото не подозирате, че ще ви забие нож в гърба, Оглеждайте се! Днес отношенията ви с половинката ще бъдат доста сложни и нищо чудно от нещо дребно да се стигне до драма. Спорове по финансови въпроси също са възможни. Ако обстоятелствата ви принудят да направите нещо, което не ви е приятно, не бързайте да негодувате – може би това е вашият шанс да се изправите срещу страха си и да покажете, че сте по-силни от него.

Рак

Тази неделя ще се наложи да направите компромис и дори да пожертвате нещо заради свой близък човек. Особено ако е направил много за вас – не го пренебрегвайте. Днес комуникацията с околните ще бъде по-сложна. Не е много удачно точно сега да изяснявате важни въпроси с партньора си, тъй като ще бъдете много емоционални и трудно ще запазите самообладание. Някои от вас може да вземат решение да прекратят договор или делово сътрудничество.

Лъв

Всеки миг, който минава покрай вас е неповторим. Тази неделя се постарайте да не пропуснете нито един, защото всеки ще е изпълнен с щастливи възможности. Съдбата ще ви се усмихва много лекичко, така че от вас зависи да забележите тази красива и изпълнена с благосклонност усмивка. Днес ще си спестите някои проблеми, даже и драми, ако не насилвате нещата. Колкото и да искате някой да играе по вашите правила или дадена ситуация да се развие във ваша полза, има вероятност да ударите на камък. Може да направите някакво признание или тайна, която сте скривали, да излезе наяве.

Дева

Тази неделя следвайте установените традиции и път. Не се опитвайте да прокарвате нови тунели, защото има голяма вероятност да попаднете на голяма и непреодолима скала. Ще имате и по-добри дни, в които да експериментирате с нови подходи. Ако днес започвате нещо ново, по всяка вероятност ще имате попътен вятър. Ако чувствате, че за нещо сте на прав път, не се отказвайте от желанието си, само защото се страхувате или се безпокоите как ще се развие ситуацията в бъдеще. Нормално е да имате подобни притеснения, но позволите ли те да ви ръководят, може да пропуснете ценна възможност.

Везни

Тази неделя не си пъхайте носа там, където не ви е работа. Ако ви поискат съвет, по-добре се извинете с това, че не сте запознати със ситуацията. Рискувате да се намесите в нещо, за което по-късно ще съжалявате, че сте били въвлечени. Днешният ден за вас ще бъде изпълнен с повече предизвикателства, но може да си спестите разочарование, ако не влизате в битки и не се опитвате да влияете на околните. Не се настройвайте враждебно към човека до вас – той/тя със сигурност има основания да постъпва по определен начин.

Скорпион

Днешните събития ще ви дадат много увереност и самочувствие. Поради тази причина ще съумеете да свършите много работа и да повишите авторитета си. Вечерта заслужавате нещо по-специално като преживяване. Днес хората и обстоятелствата ще ви провокират по някакъв начин. Макар че чувствата ви са напълно разбираеми, опитайте се да не драматизирате прекалено и да не влизате в битки, само и само последната дума да бъде ваша – само ще изхабите времето и силите си напразно.

Стрелец

И онзи, който ви е близък е човек, който има нужда от лично пространство и свобода на действие. Отпуснете поне малко единия край и ги оставете да подишат спокойно. Днес темата за парите ще излезе на дневен ред – може да направите някаква по-голяма инвестиция или да водите разговор с бизнеспартньор по финансов въпрос. Някои от вас ще се чувстват раздвоени между нещо, което ги тегли към миналото, и нова възможност, която ги тласка към бъдещето.

Козирог

Тази неделя някои ваши подозрения ще се потвърдят и то по отношение на ваш близък. В момента, в който това се случи предприемете съответните действия без никакво колебание и без да чакате излишни доказателства.  Днес събитията ще ви подтикнат да обърнете поглед към най-съкровените си чувства и желания, вместо да се стремите към външни постижения и успехи. Всъщност, има риск някои от вас да се опитат да компенсират някаква липса, като се доказват пред света, но, дори да успеете да заблудите хората около вас, сърцето си не може да излъжете.

Водолей

Тази неделя отворете съзнанието си за нови идеи. Редът и традициите са хубаво нещо и дават основа, но светът се променя и успяват тези, които могат да се адаптират към промените. Днес може да достигнете до интересно разкритие и да се наложи да асимилирате някаква нова информация. Дори да не ви стане приятно от истината, по-добре я приемете – не е във ваша полза да продължавате да стоите в неведение. Разговорите през днешния ден ще носят силен емоционален заряд.

Риби

Тази неделя ще е напълно нормално да се чувствате разсеяни и лишени от всякаква рационална мисъл. Изберете си нещо рутинно за изпълнение, тъй като по-важните и отговорни задачи няма да са по силите ви. Днешният ден е чудесен за любов и романтични срещи с ваш близък приятел от миналото, макар че не е изключено да бъдете пометени от по-силни страсти, които трудно ще овладявате. Не позволявайте да ви манипулират – ако имате усещането, че някой ви говори с красиви думи, за да получи нещо в замяна, не се хващайте на въдицата.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

13 поверия за късмет, здраве и любов, в които е вярвала Ванга!

Подобни статии

Back to top button