You are currently viewing Председателят на БОЕЦ и съпругата му са в тежко състояние. Търсят болнични легла в София
снимка: Фейсбук

Председателят на БОЕЦ и съпругата му са в тежко състояние. Търсят болнични легла в София

Председателят на БОЕЦ Георги Георгиев, който преди дни съобщи, че е болен от коронавирус, и съпругата му са в критично състояние. Това стана ясно от публикация на страницата на движението във Фейсбук.

 

Членове на организацията молят за помощ свои симпатизанти. Търсят се болнични легла в София, където Георги и Мариела да бъдат настанени. В момента те са в болницата във Видин.

 

„Георги и Мариела се борят за живота си в болницата във Видин. Вярваме, че екипът там прави всичко по силите си, но за съжаление „силите“ на малката, полусъсипана болница не са много, особено за сложни случаи като техните, които имат потенциал светкавично да се развият в трагедии“, пишат от БОЕЦ.

 

А места в София се търсят заради намиращите се в столицата специалисти по „иновативни лечения“:

 

„Търсим места за двамата в София, където ще са по-близо до специалисти по трансплантология, хирургии и иновативни лечения.

 

Вече знаем, че това е мисия на ръба на невъзможното. Самите ние опитваме по всички възможни начини. Засега добър приятел им осигури нов кислороден апарат, болницата продължава лечението с антибиотици, но забележимо подобрение няма.

 

Сигурни сме, че ще преодолеем и това изпитание, тук сме няколко хиляди отговорни българи!

 

Молим всеки, който може да съдейства с полезен контакт или съвет, да ни пише!“, пишат от БОЕЦ.

 

 

 

Припомняме, че преди дни Георгиев публикува видео на страницата на организацията. В него, дишайки трудно, той обясни какво е неговото и състоянието на съпругата му. Той призова приятелите си да се молят за тях, за да бъде преодоляно и това изпитание.

 

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК