You are currently viewing При инцидент в Рила загина Антон Петров – Хамстера
снимка: Unsplash

При инцидент в Рила загина Антон Петров – Хамстера

Джип се обърна в Рила по време на оф роуд каране. Има жертва и трима пострадали. Нов телевизия съобщи самоличността на загиналия, цитирайки свои източници. Това е Антон Петров – по прякор Хамстера.

 

Той е шофирал джипа, който се е преобърнал в стръмна местност. Пострадали са тримата му спътници, които са транспортирани в „Пирогов“. Няма опасност за живота им.

 

Информацията потвърди за БНР говорителят на Областната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка. Сигналът за произшествието в планината е подаден снощи след 20.30 часа.

 

Цяла нощ екипи на полицията правеха оглед на мястото, което е високо в планината.

 

Антон Петров е знакова фигура в криминалния свят в последните няколко години. Собственик е на няколко фирми. Той е един от задържаните от групата за отвличания „Наглите“.

 

Сочен е за приближен на бившия съветник на ДАНС Алексей Петров. Беше и сред обвиняемите по делото „Октопод“, но преди две седмици беше оневинен.

 

Хамстера е известен в родния си град Рила, вдигнал богата къща там, идвал често, когато не е бил задържан или не е в ареста, припомня кореспондентът на БНР в региона.

 

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК