Продава се супер луксозната къща в Барселона, свързана с Борисов

Продава се супер луксозната къща в Барселона, свързана с Борисов

Къщата в Барселона, свързвана с премиера Бойко Борисов, се продава за 2,95 млн. евро, пише „Ел Периодико“, цииран от „Дойче веле“. Луксозният имот е на „четири етажа, с асансьор, басейн, седем бани, осем гаража и прекрасна гледка към морето“.

 

Продава се къщата край Барселона, свързвана с българския премиер Бойко Борисов, съобщава на сайта си испанският вестник „Ел Периодико“. Къщата се намира в Есплугес де Лобрегат и струва 2,95 милиона евро. Цената дори е била намелена с 450 000 евро, посочва изданието.

 

Разследване за пране на пари

 

Според обявята, става дума за луксозен имот на „четири етажа, с асансьор, басейн, седем бани, осем гаража и гледки към морето“. Испанският вестник посочва, че след 2013 в къщата е живяла българска моделка, свързвана с премиера Борисов. През февруари именно „Ел Периодико“ информира за разследването на испанските власти за пране на пари, свързано с въпросната къща.

 

„Модерни системи за видеонаблюдение“

 

В обявата на агенцията за недвижими имоти се посочва още, че къщата се намира в „ексклузивен комплекс“, който е охраняван и разполага с „модерни системи за видеонаблюдение“.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК