БългарияНа ФокусПоследни новини

Радостин Василев: Разроших леко перчема на Искрен Митев, честит му празник днес

Радостин Василев уточни, че при днешният бой с Искрен Митев от ПП само му е „разрошил перчема“. Той не пропусна да честити празника на Митев, който според него днес празнува активно и е от „най-известните петлета в НС“. 

Сцената се развива зад председателя. Василев спорил за възможността от втори въпрос към Денков, но му е било отказано. Митев се провикнал, че предателите имали право само на един въпрос. И докато Василев отивал към тоалетната, зад председателското място, Митев го ударил с рамо. „Наложи се леко да му разроша перчема. Това е свързано и с днешния празник на мъжествеността – той показа своята мъжественост и си тръгна. Квесторите го изгониха, защото няма нужда от лични конфронтация и обиди“, обясни той. Депутатът не бе конкретен как точно е разрошил перчема на противника си, каза само „леко като платно на корабна мачта, но не сме го удряли, не е бит“.

„Той народът ще ги бие скоро, няма нужда Радостин Василев да бие. Не искам да комуникирам с него, той по всякакъв начин си търси изява“, коментира той. Според него Митев „има психически отклонения най-вероятно“.

„Когато тръгва на физическа саморазправа с мен, трябва да е готов, че перчемът му се вее доста агресивно в кулоарите. Тази нагла политическа измет, на която е представител  от ПП е обявила война на българския народ и ако мога ще го набил лично ако реша, но не искам – не това е начинът. Но народът ще ги бие – те са изключително нагли“, смята Василев.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Депутатите Радостин Василев и Искрен Митев се сбиха в парламента

Подобни статии

Back to top button