Разгневен пловдивчанин извади пистолет на опашка за квартален магазин
снимка: Pixabay

Разгневен пловдивчанин извади пистолет на опашка за квартален магазин

Нервен пловдивчанин беше глобен с 200 лева за това, че дръзнал да плаши с пистолет граждани, които чакали на опашка пред кватален магазин в район „Западен“, предаде Plovdiv24.bg.

 

Случката се разиграла малко след 18,00 часа миналата сряда пред квартално магазинче на улица „Лерин“ в квартал „Христо Смирненски“. Тогава пред търговския обект имало опашка. Нарушителят се изнервил от чакането и започнал спор с другите граждани.

 

Секунди по-късно мъжът започнал да употребява ругатни по адрес на друго лице от опашката и извадил пневматичен пистолет, който размахвал заплашително. Нарушителят бил в нетрезво състояния и действията му били възприети от множество лица, които останали силно възмутени от поведението му.

 

Наложило се да бъде извикана полиция. Служителите на реда задържали агресора и го отвели към районното. Оказало се, че пистолетът не бил зареден. Мъжът получил акт за дребно хулиганство и бил даден на съд.

 

Пред магистратите признал вината си и изразил съжаление за стореното. Тъй като случката се разминала само с вербални спорове, нарушителят бил глобен с 200 лева.

 

Решението може да бъде обжалвано.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК