You are currently viewing Разкриха зловещи факти около убийството в Борисовата градина

Разкриха зловещи факти около убийството в Борисовата градина

33-годишен психично болен е извършителят на жестокото убийство в Борисовата градина в София вчера. Той нападнал с нож 48-годишния си приятел, отрязал му пениса, след което го намушкал в устата, като острието излязло през гърлото, пише „24 часа“.

 

Сигналът бе подаден вчера около 15.10 часа. Двамата мъже, които са клошари, седяли на пейка край кафенето с лодките в парка. Неочаквано по-младият – 33-годишният Милчо от Кюстендил извадил нож и нападнал 48-годишния Орхан Али Сюлейман, родом от разградското село Свещари.

 

По-възрастният мъж издъхнал от остра кръвозагуба. Когато на място пристигнали криминалистите, те намерили убиеца да се скита из парка, обут в кървавото бельо на жертвата си.

 

Мъжът бил силно неадекватен, с нож в ръка, и казал на полицаите, че видял „как извънземните влизат в Орхан и трябвало да ги изкара“.

 

Кюстендилецът има две криминални регистрации за нанасяне на телесни повреди. И той, и жертвата му нямат адресни регистрации в София.

 

Самото убийство не е заснето от камери, макар че е извършено на метри от луксозна автокъща. Нейните камери обаче са насочени в друга посока. Именно по тях била проследена посоката, в която избягал убиецът.

 

До късно вечерта във вторник в Борисовата градина се провеждаха огледи, а отрязаният полов орган на жертвата бе търсен със следови кучета.

 

От прокуратурата обясниха, че няма да искат постоянен арест на задържания, а настаняване в психиатричната клиника към затворническата болница в Ловеч Там ще изследват мъжа 30 дни, за да преценят дали да го съдят или да го пратят за по-продължително лечение. Максималният срок е 2 г. Досега Милчо не е бил лекуван.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК