БългарияНа ФокусПоследни новини

Съдът задържа под стража Габриела Славова, майка ѝ също остава в ареста

Софийският апелативен съд наложи най-тежките мерки за неотклонение „задържане под стража“ на обвинените в убийството на Пейо Пеев – Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова.

Досега съпругата на убития Пейо Пеев, обвинена в неговото убийство, беше с мярка за неотклонение „домашен арест“ с аргумента, че трябва да полага грижи за двете ѝ деца, припомня БНТ. Децата, обаче, бяха иззети от социалните от грижите на Габриела и в момента се намират при майката на убития Пейо Пеев. Междувременно прокуратурата обжалва по-леката мярка на Габриела Славова с настояването тя да бъде задържана.

Нейната майка – Красимира Трифонова, също остава в ареста с най-тежката мярка за неотклонение. По-рано Трифонова беше доведена от съдебна охрана с белезници и пранги на краката.

Bulletin.bg припомня, че 44-годишният Пейо Пеев беше намерен мъртъв на 18 януари в опожарен автомобил. Смъртта му е настъпила посредством удушаване. За убийството са обвинени съпругата му Габриела Славова-Пеева и майка ѝ Красимира Трифонова. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Красимира Трифонова се яви в съда: Иска да я пуснат под домашен арест

Подобни статии

Back to top button