You are currently viewing „Съжалявам, не знам какво се случи – объркан съм“: Андре Токев излиза от ареста срещу 3000 лева
снимка: Официална страница във Фейсбук/ Andre Tokev

„Съжалявам, не знам какво се случи – объркан съм“: Андре Токев излиза от ареста срещу 3000 лева

Пуснаха под гаранция готвача шеф Андре Токев след като беше заловен да кара с близо 2 промила алкохол в кръвта. Той ще трябва да плати за свободата си 3000 лева, реши Софийският районен съд.

 

Пред магистратите Токев заяви, че съжалява и че е объркан:

 

„Съжалявам за случилото се, просто работя по 15-18 часа на ден. Не знам какво се случи, объркан съм от цялото нещо“, каза Токев и помоли за по-лека мярка за неотклонение. 

 

52-годишният Токев има 10 дни да внесе гаранцията.

 

Той беше задържан в неделя вечер на столичното Околовръстно шосе по време на акцията на Пътна полиция срещу шофьорите, седнали зад волана след употреба на алкохол и наркотични вещества.

 

Появи се и видео, което показа в какво състояние е автомобилът, управляван от Токев под въздействието на алкохол. Пикапът се движи буквално по джанти по шосето. 

 

От прокуратурата съобщиха, че той е извършил престъпление в условието на рецидив, тъй като през 2019 г. му е наложела условна присъда с изпитателен срок отново за управление на автомобил под въздействието на алкохол.

 

Решението на Софийския районен съд не е окончателно и подлежи на обжалване и протест. Ако такова постъпи, мярката ще се гледа на 11 ноември от Софийския градски съд.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК