BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

СЕДЕМ знака от съдбата, че ще ви се случи нещо ПРЕКРАСНО съвсем скоро

Всеки човек е любопитен и иска да надникне в бъдещето. Съдбата често пъти ни вещае положителни или отрицателни неща. Ако сте настроени с оптимизъм и мислите позитивно, то очаквайте няколко съдбовни знаци за дългоочаквано голямо щастие, което ще ви споходи да са на ваша страна.

Трябва да сте наясно как ще се прояви щастието, затова е добре да ги разчетете правилно.

 

Сега ще разберете какво да очаквате, когато ви се случат някои от следните 7 неща:

 

Съдбовен знак 1:
Лявото ухо ви сърби безпричинно. Ако ви сърби само лявото ухо, това е признак, че ще ви се случи нещо прекрасно и ще си намерите много нови приятели съвсем скоро. Ако ви сърбят и двете уши едновременно, това означава, че някой злослови зад гърба ви и ви мисли лошото.

 

 

ПЕТ зодии с нова любов през юни

Съдбовен знак 2:
Ако установите, че на тавана ви живеят прилепи, не се притеснявайте. Това е знак, че у вас изобилства от положителна енергия, а тя привлича птиците. Това е показател, че ще бъдете здрави и ще живеете в щастие и радост.

 

Съдбовен знак 3:
Когато вървите навън и ви следва бездомно кученце или улична котка, това е страхотно. Животните усещат излъчването на позитивната ви енергия и искат да попият от нея. Това е сигурен признак, че късметът и щастието са до вас и няма да си тръгнат скоро.

 

Какво има отвъд Вселената

Съдбовен знак 4:
Ако често пъти обличате без да искате дрехите си наобратно, много грешно е познатото твърдение, че няма да ви върви. Този знак се разбира погрешно от хората. А истината е, че това е показател, че скоро време ви очаква страхотен късмет и щастието ви ще е пълно.

 

Съдбовен знак 5:
Ако често пъти успявате да хванете зеления светофар. Когато уцелвате редовно “зелената вълна”, това е знак, че желанията ви ще се изпълнят точно така, както сте искали.

Седемте знака, които разкриват скритата вещица у вас

Съдбовен знак 6:
Редовно забелязвате повтарящи се цифри по номерата на колите, къщите, улиците, номера на телефони. Подобни съвпадения са признак за това, че бликате от позитивна енергия. Късметът и щастието са на ваша страна, затова бъдете спокойни, че съдбата е на ваша страна.

 

Съдбовен знак 7:
Когато погледът ви е в небето и виждате фигурки от облаците, които са под формата на сърце, животни, хора и други, това е съдбовен знак, че вървите смело напред без колебания. Не се отказвайте и продължавайте по същия път, докато постигнете това, което искате и за което сте мечтали дълго време.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ФИНАНСОВ ХОРОСКОП: Интересни сделки ще ви поставят в ситуация на изпитание

Подобни статии

Back to top button