СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Действайте преди да е станало късно и не забравяйте от къде сте тръгнали

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Действайте преди да е станало късно и не забравяйте от къде сте тръгнали

Седмичен хороскоп за 4-10 май 2020 г.

 

Овен
През тази седмица не се колебайте да вземете това, което ви се полага. Щом сте сигурни, че имате пълни права – действайте. В работата може да се наложи да се приспособявате към нови методи на работа. Важното е да сте в крак с времето. Не отказвайте обучение. То може да ви се стори малко по-дълго, но бъдете сигурни, че времето ще мине много бързо и приятно. В личен план е важно да сте откровени с партньора си.

 

Телец
През тази седмица не се колебайте да бъдете по-категорични в исканията си с настоящия ви работодател. Четвъртък и петък са добро време за търсене на романтично приключение без особени задължения. В края на периода щастието ще ви намери в лицето на нов приятел, който ще се посвети на това да ви покаже най-добрите страни от живота. Въздържайте се от залагания.

 

Близнаци
Това е време, в което да започнете да се държите сдържано, а вашите действия и решения да станат по-осъзнати и балансирани. Най-важните проблеми ще бъдат решени без никакви жестове от ваша страна. Втората половина на седмицата е време за преосмисляне на ценностите и за преразглеждане на плановете. Някои ще искат да прекратят любовна връзка, която дълго време им е била в тежест, докато други ще потърсят по-изгодна работа.

 

Рак
През тази седмица се опитайте да се отървете от стари навици, които пречат на развитието ви и държат на едно място. Сега е време да престанете да ровите в миналото и да търсите виновни. Имате шанса да построите живота си наново – с нови приятели, нови възгледи, но най-вече – нови вие! В здравословно отношение също може да направите някои промени, за да наблегнете на полезната храна и повишаване на двигателната ви активност. Бъдете внимателни при започването на нова романтична връзка.

 

Лъв
През тази седмица вашите приходи ще нараснат, благодарение на положителните промени в професионалната сфера. В средата на периода дългогодишните тайни отново могат да напомнят за себе си. Възможно е да бъдете озадачени от случващото се и няма да можете да повлияете на хода на събитията. Най-важното е да не се влияете от клюки и интриги. Не изпадайте в излишни обяснения.

 

Дева
През тази седмица всичко ще застане на мястото си и всеки ще знае своята роля. Отметнете подобни задачи, колкото се може по-бързо, за да не мислите по семейни въпроси. Сега силите ви ще трябва да са изцяло насочени към професионалните ви задължения. Родителите от знака ще се потопят и в отговорностите за децата. Дайте всичко от себе си и резултатите от усилията ви ще бъдат превъзходни.

 

Везни
Тази седмица е перфектен момент за укрепването на бизнес начинания и търсене на нови съмишленици. Освен това емоционалното ви състояние ще се характеризира със стабилност, което ще повлияе положително на настроението ви. Втората половина на седмицата ще бъде хармонично и спокойно време. Каквото и да правите се придържайте към баланса и не преминавайте никакви граници.

 

Скорпион
През тази седмица бъдете непреклонни и не отстъпвайте от принципите си. Само така ще може да осигурите най-доброто за себе си, дори ако в началото ви е трудно. В семеен аспект ви очакват новости. На преден план може да възникне въпрос за преместване. Приемете промяната положително. В края на периода ваш близък ще ви създаде допълнителни ангажименти. Не бягайте от проблема, а го разрешете. В противен случай с времето той само ще се задълбочава.

 

Стрелец
През тази седмица бъдете сигурни, че всичко, което правите е толерантно и не накърнява ничие самочувствие. Самите вие искате специално отношение значи трябва да покажете, че вие самите сте способни на такова. В средата на периода ви очаква успех в професионално отношение. Това е добър момент да поискате повече към възнаграждението си, ако прецените, че имате шансове за това. Предстои ви развитие в нова сфера. Може да се наложи обучение, което ще ви бъде от полза и ще повиши квалификацията ви.

 

Козирог
Сега ще сте вдъхновени за романтични постъпки, с които ще се издигнете високо в очите на партньора ви. Средата на седмицата е подходяща за атакуването на служебни върхове. Разбирателство ви с колегите ще е от съществено значение, така че направете всичко възможно, за да подобрите отношенията си с тях. Краят на периода ще изиска от вас да направите някои изводи. Дайте си сметка какво точно искате от живота и планирайте първите си стъпки за постигането на целите ви.

 

Водолей
През тази седмица нищо от случващото се не трябва да ви плаши, тъй като навлизате в хармоничен и успешен период. Обстоятелствата ще донесат на самостоятелните представители на знака много възможности за приятни запознанства с противоположния пол. Междувременно звездите се съветват да не прекалявате с работата. В края на периода са възможни романтични моменти в офиса. Спазвайте правилата за възпитание.

 

Риби
Онези от вас, които преследват служебни върхове ще имат сериозни възможности за успех. За целта не трябва да пропускате моменти за изява и проява на инициатива. Със сигурност няма да имате проблеми с доходите, но бъдете пестеливи, за да може да инвестирате, ако ви се наложи. В личния живот нещата няма да са така розови. Може да срещнете пълно неразбиране от страна на партньора си, но с повече търпение ситуацията ще се разреши бързо.

 

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО