You are currently viewing СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Едни ще кръстосат шпаги в двубой, други ще се отдадат на предпразнични емоции

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Едни ще кръстосат шпаги в двубой, други ще се отдадат на предпразнични емоции

Седмичен хороскоп за 20-26 декември 2021 г. 

 

Овен
Макар тази седмица да е на прага на празниците и предколедната треска да ви е обзела, на много от вас ще ви е трудно да се измъкнете от работното всекидневие и да се настроите на вълна за почивка и забавления. Причините може да са различни – ще имате доста задачи, които трябва да приключите; или ще чертаете планове за бъдещото си развитие. През първия ден от седмицата бъдете по-внимателни при общуването си с шефове и висшестоящи, тъй като има риск да кръстосате шпаги в словесен двубой.

 

От сряда нататък обаче го карайте по-леко и се отдайте на приятни разговори и събирания, вместо да се опитвате да свършите задачите и за януари следващата година. Абсолютно безсмислено е да се насилвате да вършите каквото и да било – ще се сблъскате главата си в стена и може да се ударите лошо. Сряда и четвъртък са чудесни дни да пътувате, да се видите с близки хора, да добиете нови впечатления.

 

Телец
Очаква ви една хармонична седмица, в която ще липсват причини да се притеснявате или да полагате кой знае какви усилия. Ще се чувствате спокойни и трудно някой ще успее да ви разклати. Понеделник и вторник ще са чудесни дни за вас – ще реализирате плановете си и ще смогнете с онова, което сте замислили да свършите. Моментът е много подходящ да се погрижите за външния си вид и да се поглезите по някакъв начин.

 

Ще ви се иска да проявявате по-голяма щедрост от обикновено и ще зарадвате любим човек с нещо наистина специално. Тази седмица ще се чувствате ценени от хората около вас, а и ще имате усещането, че животът ви изсипва повече блага. Що се отнася до работата, тя няма да попада в центъра на вниманието ви през тази седмица – личните ви планове и желания ще излязат на преден план и ще се водите най-вече от тях. В края на седмицата ви очакват приятни пътувания и интересни срещи.

 

Близнаци
Не се притеснявайте, ако в началото на тази седмица настроението ви за празнуване не е кой знае колко добро или сте по-отпаднали и не ви достига енергия. Погрижете се за себе си така, че да се почувствате по-добре и тялом, и духом: ограничете усилията си само до изпълнението най-належащите задачи на работа и вкъщи. От сряда нататък вероятно ще усетите прилив на сили, ще ви се иска да общувате повече и да споделяте онова, което ви вълнува.

 

Не е изключено през тази седмица да научите нещо, за което досега не сте знаели, да достигнете до определено прозрение или самите вие да давате информация на хората около себе си. Вниманието ви ще бъде насочено изцяло към бъдещето, ще правите планове и ще обмисляте предстоящи промени. Наближаващите празници ще ви дадат чудесна възможност да укрепите отношенията си с родители и други по-възрастни роднини – бъдете щедри на емоции.

 

Рак
През тази седмица настроението ви ще се определя от това как се разбирате с хората около себе си – най-вече с партньора/партньорката си. Седмицата ще е изпълнена с емоции, особено втората й половина, когато са възможни неочаквани обрати, внезапни прозрения или изненадващи разкрития. Ще анализирате важни за вас лични и делови взаимоотношения и ще успеете да вземете решение как да се развият.

 

През следващите дни може да довършите стари дела, да се освободите от непотребни вещи и да приключите дейности, в които сте влагали енергията си през изминалите дни, и дори седмици. Периодът е много подходящ да постигнете пълнота и завършеност в някаква област от живота си – без значение дали е семейството, интимната ви връзка или някакъв служебен проект, върху който работите.

 

Лъв
През тази седмица ще бъдете много продуктивни – всички усилия, които полагате, ще дават чудесни резултати, така че не пестете сили и довършете онова, което сте започнали. Седмицата е много благодатна да реализирате целите си – професионалните и в бизнеса. Макар да се възползвате максимално от позитивните звездни влияния, ще бъде потребно да спазите две условия. Първото е да сте целенасочени и да работите, за да постигнете целта си, а второто е да работите съвместно с правилните хора – само така ще получите нужното ви съдействие.

 

Ако ще трябва да прилагате натиск и да молите някого да ви помага, значи може би е добре да преосмислите партньорството и да решите дали наистина можете и искате да работите с въпросните хора. През тази седмица при вас темата за истината отново ще излезе на преден план. Това би могло да означава, че ще осъзнаете нещо за себе си или за връзката си с друг човек, ще получите някаква ценна информация или ще усетите силен подтик да споделяте това, което чувствате и мислите. А нищо чудно и да достигнете до някакво прозрение за себе си или за връзката си.

 

Искреността ви може и да не се понрави на някого, но това едва ли ще ви спре. Периодът е подходящ ден за почивка – не започвайте нищо ново, но ако имате енергия, бихте могли успешно да довършите нещо. Предстоят дни, по-трудни откъм комуникация – лесно ще си изпускате нервите. Седмицата е чудесна за пътуване, вкючително и в чужбина.

 

Дева
Очаква ви чудесна седмица, в която с лекота ще свършите всичките си задачи и ще се подготвите за предстоящите празници. Седемте дни ще са интересни, тъй като няма да липсват възможности да пътувате и да се забавлявате. Понеделник и вторник ще са особено благоприятни дни за вас – ще сте доста продуктивни и лесно ще реализирате целите си. Ако имате по-важни задачи, изпълнете ги в рамките на тези два дни, тъй като в сряда и в четвъртък ще ви е по-трудно да се концентрирате, а е възможно и усилията ви да срещнат съпротива от външния свят.

 

Сега е моментът да правите това, които обичате, и да си доставяте повече удоволствия – нещо, което много от вас обикновено оставяте на заден план заради работата и задълженията към околните. Ще оползотворите най-добре енергията на седмицата, ако се срещате с повече хора и пътувате.

 

Везни
Макар тази седмица да е предпразнична, не е изключено през нея да се случат важни събития, свързани с професионалния ви живот. Възможно е да приключите проект, върху който сте работили доста време; или най-накрая да се изясни или разреши някаква ситуация в службата. Темата за финансите също ще ви вълнува сериозно, но повечето от вас няма за какво толкова да се притеснявате. Напротив, има добри шансове за добре свършената работа да получите висока оценка, която да има и парично изражение.

 

През тази седмица наистина ще добиете възможност да бъде възнаграден трудът ви – не само в работата, но този и в семейството, както и опитите ви за укрепване на личностните взаимоотношения. Това обаче ще се случи, ако през изминалите дни и седмици сте били по-активни и сте проявявали достатъчно смелост и инициативност, така че околните да оценяват способностите ви.

 

Скорпион
През тази седмица няма да разполагате с много време да се уединявате и да избирате за себе си спокойни занимания. Възможно е да трябва да подготвите и да осъществите пътуване; или социалните ви ангажименти да се окажат повече, отколкото сте имали в предишни години по Коледа. Самите вие ще изпитвате желание да общувате, да споделяте и ще се чувствате добре, когато сте в компания. През следващите дни забравете за притесненията, подозренията и битките.

 

Има шанс да спечелите хората около себе си, просто като им покажете своята по-нежна страна и отворите сърцето си за тях. Способността си да привличате – внимание, подкрепа, пари и какво ли не още, ще проявявате особено силно в момента. И за да получите желаното, не е нужно да правите кой знае какво. Просто се отпуснете и бъдете себе си. Възможно е да усетите желание да намалите темпото и вместо да ставате част от предколедната треска, да се погрижите за себе си и да се поглезите по някакъв начин.

 

Стрелец
Тази седмица ще е благоприятна за вас както в служебен и във финансов план, така що се отнася до настроението ви и цялостната ви нагласа. Разговорите, които ще водите, и събиранията, на които ще присъствате, ще ви действат стимулиращо. Макар много от вас вече да сте се настроили на празнична вълна, имайте предвид, че следващите дни са чудесни за делови срещи, за учене и преподаване, а също и за всякакви дейности, свързани с обмен на информация.

 

Нищо чудно комуникативните ви способности да се окажат особено полезни – например да ви помогнат да изкарате пари или да си осигурите нов източник на доходи. Така че: бъдете общителни и приятелски настроени спрямо околните. Не налагайте мнението си на всяка цена, влизайте в диалози и се вслушвайте в това, което ви казват хората – така ще постигнете резултати, изгодни за всички страни.

 

Козирог
През тази седмица предизвикателството пред вас ще е да съхраните хармонията във важните за вас взаимоотношения. Може би поведението на партньора/партньорката няма да ви допада особено или двамата ще сте на различно мнение по някакъв въпрос. Макар ситуацията да ви се струва трудна или направо дразнеща, тя е вашият шанс да проявите гъвкавост и да се опитате да разберете мотивите на другия човек, да решите кой от вас двамата е прав.

 

Хубавото е, че през следващата седмица ще имате доста енергия, ще знаете какво искате. Ако да постигнете желанията си се изисква вие, а не други хора да полагате усилия, едва ли ще срещнете пречки. През тази седмица ще се създаде възможност да се почувствате като част от цялостното – от семейството, от екипа в службата или от друга общност.

 

Водолей
През тази седмица мислите и енергията ви ще са насочени към другите хора. Ще искате да им помагате и да ги карате да се чувстват добре. Вероятно ще имате и поводи да изслушвате чужди проблеми и да проявите състрадание. В понеделник и вторник бъдете по-предпазливи и не се доверявайте прекалено на хора, които не познавате. Възможно е на работното ви място да се разрази конфликт, породен от интриги и борби за надмощие.

 

Има шанс да го разрешите, но за целта трябва да извадите наяве всичко скрито и да насърчите да се водят искрени разговори. През тази седмица ще научите или ще споделите някаква информация, която до този момент е била неизвестна. Трудно е да се каже дали тя ще е с положителен или с отрицателен знак, но със сигурност ще извика емоции – у вас или у хората, с които я обменяте.

 

Риби
През тази седмица ще се чувствате добре, защото ще успеете да се насладите на душевно спокойствие и на хармония в отношенията – неща, които цените и от които се нуждаете. Седмицата ще е особено благоприятна както за любовния ви живот, така и за приятелските отношения, които при много от вас ще излязат на преден план. Най-доброто, което бихте могли да направите, е да си организирате пътуване в приятелска компания или да пътешествате с любимия човек – добрите впечатления са ви гарантирани, особено в сряда и четвъртък.

 

От петък нататък динамиката ще отстъпи място на по-кротки занимания в домашна обстановка. Ще се насладите на спокойствието, за което копнеете, ще обърнете нужното внимание на близките си хора. Бъдете по-внимателни в събота, тъй като е възможно хората около вас да бъдат по-изнервени и това да ви натовари.

 

Източник: Edna.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО