СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Голям проблем ще преследва едни, нова любов ще срещнат други

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Голям проблем ще преследва едни, нова любов ще срещнат други

Седмичен хороскоп за 3-9 май 2021 г.

 

Овен
Много от вас през тази седмица ще съумеете да разрешите съществуващ проблем от личен характер, който доскоро не ви е давал покой. Старайте се добре да премисляте как да реализирате инициативите си, за да си осигурите успех. До средата на седмицата положителната нагласа в професионалната сфера ще ви помогне да се освободите от главоболията, които ви бяха налегнали. Не пренебрегвайте личните си задължения, особено ако касаят интимната ви половинка или най-малките членове на семейството.

 

Около средата на седмицата ще има възможност да се откъснете от делничното и да се насладите на истинска почивка. Моментът е благоприятен за осъществяване на всякакъв вид промени в дома ви. Съобразете се с желанията на най-малките и на възрастни членове на семейството си. В края на седмицата с уважение се отнасяйте към приоритетите на интимната си половинка, особено ако така ще вържете семейния си бюджет. Стремете се на работното място да останете верни на правилата, които сте следвали до момента.

 

Пазете се от прояви на прекалена емоционалност, защото тя ще ви пречи в моментите, когато трябва да сте безпристрастни. Обърнете внимание на своите домашни задължения – премахнете някои неуредици и преодолейте затрудненията. Постарайте се да си осигурите достатъчно време за пълноценен отдих. През почивните дни бъдете пестеливи по отношение на наличните си пари, даже и да ви е трудно да се лишите от отдавна планирана покупка.

 

По отношение на важните неща в живота си не се осланяйте само на шестото си чувство – възможно е да ви подведе. Много от вас ще се радвате на добри новини, които ще ви помагат да планирате предстоящите си лични и професионални инициативи. Помислете как да реализирате намеренията си в бъдеще.

 

Телец
Тази седмица използвайте времето си пълноценно – за да успеете и да поставите ново начало в професионалната сфера, и да изпълните вече поетите отговорности. Не отлагайте да направите цялостен преглед на документи и писма или да разрешите административни въпроси. До средата на седмицата около вас в професионалната сфера ще се създадат идеални условия за реализация. Възможно е част от вас да се заемете с изпълнението на проект, касаещ дома ви.

 

Не оставяйте за последния момент да направите важен избор. Стремете се да спазвате сроковете и да изпълнявате обещанията, които сте поели. Около средата на седмицата никой и нищо няма да е в състояние да ви отдалечи от целите, които сте си поставили в личен план. Ще има възможност да се заемете с инициатива, реализацията на която може да ви спести множество проблеми и главоболия в лично и в материално отношение. В края на седмицата поставете нещата на широка основа – това ще ви помогне да овладеете някои трудности, изпречващи се на пътя ви в последно време. Коригирайте отношението си към хора, за които мислите, че сте сбъркали в преценката си.

 

В материално отношение избягвайте рисковете. Останете верни на принципите си, дори и обстоятелствата около вас в професионалната сфера да не са особено благоприятни. Определете какво целите да постигнете в личен план и се пазете от прекомерно материално разточителство.

 

През почивните дни се съсредоточете върху нещата, които ви носят наслада. Опитайте да не мислите за служебните проблеми. Взаимоотношенията с членовете на семейството и с близките ви ще бъдат от огромно значение за съхранение на стабилността. С добре премерени ходове ще съумеете да се справите със съществуващо предизвикателство.

 

Близнаци
Тази седмица е наложително да намерите най-правилния начин да дадете път на свой делови проект. Не подценявайте обстоятелствата, в които попадате, защото те биха могли да се превърнат в сериозен проблем за вас. До средата на седмицата не игнорирайте очакванията на интимната си половинка. Добре обмислените ходове ще ви осигурят стабилността, от която се нуждаете както на този етап, така и в бъдеще. В случай че настъпят определени събития или научите новини, на които не знаете как да реагирате, дайте си време да анализирате и да вземете точните решения.

 

Около средата на седмицата оставете делничното на заден план – отдайте се на развлечения и на срещи с приятели, които не сте виждали отдавна. Старайте се достатъчно добре да обмисляте личните си инициативи, така че да не бъдете неприятно изненадани в най-неподходящия момент. В края на седмицата не търсете лесни пътища – за вас те може да се окажат без изход в професионално отношение. Насочете се към изграждане на взаимно доверие с хората, с които работите в тясно сътрудничество.

 

Анализирайте потребностите и желанията си, като най-напред дайте приоритет на служебните задачи и чак тогава се насочете към разрешаване на личните си проблеми. През почивните дни се стремете да докажете на себе си и на околните, че умеете да се справяте с всякакви предизвикателства, пред които ви изправя животът.

 

Позитивната нагласа ще бъде вашето най-сериозно предимство. Оставете колебанието на заден план – това ще ви помогне успешно да преодолеете съществуващите разногласия между вас и интимната половинка. Имайте търпение и се съобразявайте с желанията на човека до себе си.

 

Рак
Тази седмица се старайте внимателно да обмисляте как да реализирате инициативите, които сте предприели в службата. Не пренебрегвайте материалните си потребности и най-вече не правете компромиси, за които впоследствие ще съжалявате. Не отхвърляйте предложението, което ви отправя приятел или партньор. До средата на седмицата ще имате възможност да се заемете с проектите, от които бихте могли да извлечете сериозни делови и материални ползи.

 

Не се колебайте да обсъждате открито с делови партньор или с началник въпросите, които ви вълнуват. Не позволявайте слухове и интриги да влияят на мнението ви. Около средата на седмицата ще има възможност да се заемете с проектите, чиято реализация ще доведе промяната в личен план, към която се стремите от известно време. Откажете се да се въвличате в излишни спорове с хора, които няма да променят мнението си, само защото вие имате силни доводи.

 

В края на седмицата развивайте идеите си нашироко, без да се страхувате, че хората в прякото ви обкръжение биха могли да проявят неразбиране. Ако се колебаете, може да усложните много положението си, така че не подхождайте лекомислено към настъпващите в живота ви новости. Доизградете деловите връзки и контактите, които сте създали. Обмисляйте инициативите си и така планирайте действията си, че да преодолеете съществуващите предизвикателства.

 

През почивните дни с търпение, постоянство и силна любов ще успеете да постигнете, дори да задминете очакваните от вас резултати. Не се колебайте да извършите някои промени в дома си, особено ако не се чувствате достатъчно комфортно. Съсредоточете се върху главното. Погрижете се да си създадете обективна представа за заобикалящата ви действителност, което ще ви помогне да изпълните планираното от вас в личен план.

 

Лъв
Тази седмица ще има възможност да се заемете с реализацията на проект, от който бихте могли да извлечете сериозни материални и делови дивиденти. Погрижете се да уточнявате всичко до най-дребните детайли. Не допускайте някой или нещо да ви отклони от намеренията ви. Ще е потребно до средата на седмицата да преосмислите някои свои проекти в професионалната сфера, които ви карат да се чувствате несигурни.

 

Дори да не сте настроени на подобна вълна, бъдете готови да обсъждате въпросите, които от известно време ви създават притеснения. Сбогувайте се с предразсъдъците си, защото в противен случай ще загубите повече, отколкото ще спечелите. Около средата на седмицата при контактите си с интимната половинка с правилно отношение ще съумеете да преодолеете съществуващ проблем. Не позволявайте емоциите да замъгляват съзнанието ви, защото това ще се окаже изключително вредно за вас. В края на седмицата нуждата от промяна ще ви помогне да видите възможности да откривате нови хоризонти за реализация.

 

Задължително бъдете предпазливи, когато давате обещания на началник и на делови партньор. Подобрете концентрацията си на работното място, за да сте максимално ефективни. Избирайте компанията на амбициозни и интелигентни хора – така ще успеете да придобиете нов опит и да натрупате ценни знания.

 

Вероятно е почивните дни да посветите на пътуване за удоволствие, благодарение на което ще намерите разрешение и на съществуващ проблем от личен характер. Любовта ще играе важна роля в живота ви, ще открие пред вас възможност да преодолеете съществуващите в това направление предизвикателства. Много от вас ще планирате да извършите промяна в живота си.

 

Дева
Тази седмица се заемете с изпълнението на тези свои ангажименти, които биха могли да ви гарантират стабилност на работното място. Напълно възможно е да научите важни новини, благодарение на които ще допринесете за подобряване на обстановката в дома си. До средата на седмицата се настройте на вълна почивка.

 

Опитайте да съчетаете в перфектна комбинация служебното с личното, така че да разполагате с достатъчно свободно време за пълноценен отдих. Моментът ще се окаже важен за много от вас, които копнеете за среща с приятел, от когото очаквате конкретна помощ или съвет. Около средата на седмицата се отнасяйте с респект към приоритетите и желанията на близките си и на членовете на семейството си. Стремете се да отделяте достатъчно време за себе си и за любимите си занимания.

 

Моментът е благоприятен за срещи и сбирки с приятели. В края на седмицата се опитайте да предвидите до най-малката подробност колко заети ще бъдете – това ще ви предпазва да не допускате грешки и да не се разпилявате по няколко направления. Съставете програмата си така, че си осигурите достатъчно време за пълноценен отдих. Бъдете внимателни преди да предприемете каквито и да било промени от делови характер. Изградете си нагласата на победители и за околните ще се превърнете в печеливши.

 

Планирайте предстоящо свое пътуване. През почивните дни ще се открие възможност да се отдадете на заслужен отдих. Проявеното от вас търпение ще ви донесе резултатите, към които се стремите от известно време. Ще се чувствате достатъчно добре подготвени, за да предприемете определена промяна в живота си. Ще разполагате с достатъчно свободно време, за да си доставите радост с любимо занимание. Отделете време за пълноценна почивка. Активният спорт и движението на открито ще имат благотворен ефект върху вас.

 

Везни
Тази седмица се старайте да избегнете свързани с пари неприятности – те биха могли да променят предварителните ви финансови планове. Добре би било да опитате да съхраните равновесието си, за да си осигурите успех на предприетите от вас инициативи. В професионалната сфера избягвайте да противоречите на клиент или на влиятелна особа. До средата на седмицата осъществените от вас срещи и контакти ще окажат благотворно въздействие върху работата ви и върху реализацията на инициативите ви.

 

Погрижете се така да планирате делата си, за да успеете да се вместите в сроковете. Не отлагайте да предприемете промяна в личен план. В противен случай ще съжалявате за загубеното време и за пропуснатите възможности. Около средата на седмицата бъдете достатъчно съобразителни, за да преодолеете разногласията, съществуващи във взаимоотношенията ви с членове на семейството ви. Не проявявайте излишна мнителност към приятел, познат или близък.

 

В края на седмицата се насочете към съставянето на точен план на работа, за да успеете да се вместите в сроковете и да приключите работата по вече предприети от вас инициативи. Старайте се добре да обмисляте как да реализирате делата си така, че да се предпазите от загуба на ценно време. Задължително бъдете предпазливи в материално отношение, защото така ще избегнете вероятността да изпадате в нежелани крайности. Добре би било с жест на внимание към интимната половинка и към членове на семейството да им доставите радост.

 

През почивните дни се освободете от нервното напрежение и от безпокойството, защото рискувате да навредите на здравето си. Изпълнете личните си задължения и отговорностите, които сте поели спрямо останалите членове на семейството си. Не проявявайте излишна подозрителност към интимната половинка, защото тази ваша нагласа може да го/я отблъсне. Стремете се да посрещате с разбиране навлизащите в живота ви новости, дори и да не ги приемате изцяло.

 

Скорпион
Тази седмица планирайте служебната си дейност и реализирайте намеренията си така, че да се предпазите от допускането на нежелани грешки. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас ще се променят съобразно новостите, навлизащи във всичко, което ви заобикаля. Погрижете се да превъзмогнете съществуващите здравословни неразположения. До средата на седмицата ще имате шанса да осъществите пътуване по работа, благодарение на което ще увеличите значително възможностите си за реализация.

 

Много от вас ще успеете да погасите свои финансови задължения и така ще си спестите множество главоболия в бъдеще. Около средата на седмицата направете необходимото, за да превъзмогнете вътрешното си безпокойство, защото то няма да ви води до нищо позитивно. Коригирайте отношението си спрямо недоброжелателите. В края на седмицата избягвайте да правите недобре обмислени големи покупки или инвестиции.

 

Имайте готовност да внесете някои промени в предварителните си планове, ако събитията не следват желания от вас ход на развитие. Не се доверявайте сляпо на колега или на делови партньор. Не се поставяйте в емоционална зависимост от друго лице, защото рискувате да останете неудовлетворени. Стремежът към постигане на стабилност в материалната сфера ще ви гарантира сигурността, от която се нуждаете.

 

През почивните дни преодолейте нервното напрежение и безпокойството, тъй като те ще ви пречат да взимате добре премерени решения, засягащи изцяло настоящето и бъдещето ви. Открийте най-краткия път до целта, без да правите невъзможни компромиси. Личните ви желания ще се сбъднат.

 

Стрелец
Тази седмица ще имате шанс да уточните важни детайли около предстояща своя служебна инициатива. Ще се отвори възможност да се заемете с реализацията на проекти, от които да извлечете максимум ползи – както професионални, така и материални. До средата на седмицата положителната нагласа ще ви помогне да се справите с изпълнението на текущите си делови отговорности. Погрижете се да планирате до най-малката подробност инициативите, които предстои да реализирате.

 

Не допускайте обстоятелствата да определят какъв избор ще направите в личен план. Около средата на седмицата не се стремете да променяте плановете си в последния момент, защото рискувате да не реализирате инициативите, които планирахте в последно време – и ако нещата не се оправят, действайте според разбиранията си. В края на седмицата комбинирайте изпълнението на текущите си делови задължения и на ангажиментите си спрямо член на семейството.

 

Постарайте се да съсредоточите усилията си в дейности, от които ще извлечете максимални ползи в служебно и в материално отношение. Насочете се към проучване на възможностите, които имате в делови, в материален и в личен план. Шестото чувство ще ви помага да откривате, че пред вас има неоспорими шансове.

 

Но е задължително да проявявате предпазливост. През почивните дни планирайте финансовите си инициативи и разходите си, което ще ви помогне да не нарушавате материалния баланс, който сте постигнали. В любовта ще се радвате на взаимност с интимната половинка. Заложете на физическата активност, която ще ви помогне да се поддържате в отлична форма. Не загърбвайте отговорностите към семейството си, дори и да имате неотложни служебни ангажименти.

 

Козирог
Тази седмица не пренебрегвайте предупрежденията, които ви отправят приятели, колеги или познати. Имайте предвид, че голяма част от нещата ще останат невидими за вас, така че се погрижете да не допуснете грешка, която да ви коства много в бъдеще. До средата на седмицата пътуванията, контактите и проведените разговори ще имат за вас положителен ефект. Постарайте се да обмисляте инициативите си до последната най-дребна подробност.

 

Оставете на заден план колебанието си относно определена промяна в личен план, защото така рискувате да не използвате добре създалата се друга подобна възможност. Около средата на седмицата сами определете какво да сторите, за да се чувствате добре и отпочинали. Отделете достатъчно свободни часове за семейството и за приятелите си. Не пренебрегвайте желанията на най-малките членове на семейството си. Не отлагайте да направите отдавна желана от вас покупка.

 

В края на седмицата обсъдете въпросите и проблемите, които ви вълнуват, за да успеете по-лесно да стигнете до отговорите, които ще са полезни за вас. Преодолейте колебанието и имайте вяра, че обстоятелствата биха могли да се променят за добро. Обмислете предстоящите си ходове в деловата сфера. Не споделяйте твърде много за личните си идеи и проекти, с чиято реализация смятате да се заловите в най-скоро време. Концентрирайте се върху важното и пропускайте незначителните неща покрай себе си.

 

През почивните дни внимателно правете всякакви договорки, защото рискувате да загубите вече постигнатото от вас в професионален план. Вместо това се отдайте на заслужен отдих, а разсъжденията по делничните въпроси оставете за по-нататък. Постарайте се да направите точна равносметка за текущото си делово и материално положение, за да успеете да поддържате стабилността си и в бъдеще. Организирайте до най-малките подробности предстоящо свое пътуване.

 

Водолей
Възможно е през тази седмица при изпълнението на определени делови проекти да добиете независимост. Важното е на този етап да съсредоточите усилията си за постигане на стабилност на инициативите, при чиято реализация сте се сблъскали с трудности. До средата на седмицата не отлагайте да отговорите на въпросите, зададени ви от влиятелна особа или клиент. Обърнете специално внимание на здравословното си състояние, особено ако имате и конкретни оплаквания.

 

При част от вас ще се създадат отлични условия за извършване на промени от личен характер. Около средата на седмицата правилната стратегия ще ви помогне да се справите със съществуващите разногласия в отношенията с интимната половинка. Не пренебрегвайте личните си потребности, дори и те да се разминават с очакванията на хората от прякото ви обкръжение. В края на седмицата колебанието ще ви отдалечи от възможността да сбъднете своя мечта в деловата сфера.

 

Бъдете достатъчно гъвкави, за да се справите с предизвикателствата, отправени ви от съдбата. Недейте да предприемате промени, които не сте имали време да обмислите. През почивните дни споделяйте потребностите си с интимната половинка, за да успеете да посрещнете предизвикателствата, пред които е възможно да се изправите в житейски план. Конкретизирайте какви очаквания имате от най-малките членове на семейството, за да не похабите надеждите си.

 

През почивните дни се стремете да планирате работата си и да организирате изпълнението на ангажиментите си така, че да се освободите от задължителните си отговорности, но и да си осигурите достатъчно време за пълноценен отдих. Много от вас ще трябва да проявявате по-голяма предпазливост в материалната сфера, за да превъзмогнете изпречващите се на пътя ви трудности. Постарайте се добре да обмислите инициативите, които ще предприемете в началото на новата седмица.

 

Риби
Тази седмица се заемете с реализацията на проектите, които изискват по- специално внимание. Имайте готовност да правите компромиси – това ще ви даде възможност да туширате или направо да премахнете създалото се напрежение в отношенията ви с колеги, подчинени или началници. До средата на седмицата някои събития в живота ви ще зависят изцяло от избора, който направите в личен и в професионален план. Напълно възможно е пред вас да се открият шансове, с които да тласнете служебното си развитие по добра посока.

 

Не бързайте да взимате решение, което не сте имали достатъчно време да обмислите. Около средата на седмицата е възможно много от вас да спечелите подкрепата на приятел или на близък при осъществяването на свой проект. Старайте се добре да обмисляте действията си, с което ще гарантирате успеха на предприетите от вас инициативи още през първия работен ден. В края на седмицата ще има възможност да се заемете с проектите, от които ще успеете да извлечете сериозни ползи за развитието си в професионален план. Моментът е благоприятен за обсъждане на идеите, които се въртят в ума ви от известно време.

 

В любовта не заемайте позиция, с която може да изложите на риск отношенията си с интимната половинка. Не се колебайте да се впуснете в активен социален живот – това ще ви помогне и да се настроите на вълна пълноценен отдих. Коригирайте отношението си към приятел, който преди време ви е разочаровал. През почивните дни ще се създаде възможност да се заемете с изпълнението на проекти, които ще гарантират, че ваши инициативи от личен характер ще бъдат реализирани.

 

Отделете време и за пълноценна почивка. Бавното и равномерно темпо при изпълнение на текущите битови задължения ще ви помага да избегнете сериозни затруднения в бъдеще. Погрижете се да си осигурите достатъчно време за пълноценен сън и за срещи с приятели и близки, които не сте виждали отдавна.

 

Източник: Edna.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО