СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Лекарство за душата или болка за сърцето – от вас зависи

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Лекарство за душата или болка за сърцето – от вас зависи

Седмичен хороскоп за 27 юли – 2 август 2020 г.

 

Овен
Вместо да се опитвате да угодите на другите или да спазвате някакви правила и норми, през тази седмица ще мислите малко повече за себе си и ще изпитвате потребност да правите това, което душата ви иска. Продължавайте в този дух – дошъл е моментът да се глезите, да се забавлявате и да изразявате по подходящ начин това, което мислите и чувствате.

 

Тези от вас, които сте се посветили на творчески дейности, ще сте във вихъра си – ще имате чудесни идеи и ще търсите пътища да ги реализирате. За разлика от други периоди, когато сте били лабилни и колебливи, сега ще осъзнаете какво точно искате. Може спокойно да проявите по-голяма смелост и, ако се стремите да реализирате конкретна цел – да действате. Не бъдете срамежливи и отстоявайте позицията си, защото в противен случай има вероятност някой да започне да взима решенията вместо вас и после да съжалявате.

 

Колкото по-целенасочени сте, толкова по-голям шанс има да се почувствате доволни от себе си. През следващите дни може да получите интересна информация, свързана с работата ви – ще се изненадате, но ще изпитате облекчение. Ако става дума за някаква нова възможност – например получите покана за интервю за работа, не отказвайте, тъй като има вероятност предложението да се окаже примамливо.

 

Дори през тази седмица да ви обземе някакво безпокойство и изпитвате колебания дали сте на прав път, то ще е за кратко и бързо ще отмине. Ще сте спокойни и уверени в себе си, така че и общуването с околните ще ви се удава по-лесно. Ако трябва да решавате някакъв въпрос, който изисква да се изявите като прагматични реалисти, заемете се с това през тази седмица – ще се справите отлично.

 

Телец
Прогнозата за вас за тази седмица е изцяло положителна. Ще бъдете в добро настроение и ще заразявате околните с ентусиазма си. Ще получавате това, което искате, без да срещате кой знае какви спънки и ще имате възможности да се изявите – в работата или в някаква област, в която сте добри.

 

Вероятността да бездействате и да скучаете наистина е много малка, но все пак не разчитайте само на случайността. За да се възползвате максимално от позитивните астрологични влияния, общувайте с повече хора, посещавайте места, на които не сте били преди, и търсете начини да вършите интересни неща. Може да се запознаете с човек, който да ви заинтригува – като приятел или в романтичен план, а някои от вас ще се впуснете в нова любовна авантюра.

 

Периодът е много благоприятен за социалния ви живот – ще привличате вниманието и ще се чувствате чудесно в компания. В работата ще бъдете по-креативни от обикновено и има голяма вероятност предложенията ви да се харесат и да бъдат приети. Ако ви предстои изява пред хора, бъдете спокойни – всичко ще мине по мед и масло. Ще имате свежи идеи и ще успеете да ги реализирате на практика. Бъдете малко по-внимателни при общуването.

 

Хубаво е, че сте честни и открити, но подбирайте думите си, защото има риск да засегнете някого. В любовта ще сте доста напористи – няма да ви достига търпение, ако пожелаете с партньора/партньорката си да направите нещо заедно. А в случай че искате да спечелите някого, вероятно ще проявите доста голяма смелост и ще разкриете намеренията си.

 

Близнаци
Ако през тази седмица престанете да разчитате на сигурното и залагате на новото, дори на неизвестното, ще си помогнете сами и ще направите всекидневието си по-интересно. Ако искате да пробвате нещо различно, направете го; ако ви хрумне някаква идея, обърнете й внимание.

 

През тази седмица събитията ще ви подтикват да останете верни на себе си и да говорите това, което мислите, но за съжаление не всички ще се осмелите да се възползвате от тази свобода. Основна причина да постъпвате така вероятно ще е страхът да не заплашите нещо сигурно – било то доход, връзка или работа. Оставите ли страховете да определят действията ви обаче, рискувате нещо също толкова важно – душевния си комфорт.

 

Вие решавате как да постъпите: ако не искате да следвате сърцето си, никой не би могъл да ви принуди. Още през първите дни на седмицата е възможно до вас да достигнат добри новини: да разберете, че нещо, което сте искали, се е случило; или например някой от семейството да ви зарадва по някакъв начин. Каквито и промени да се извършват през тази седмица, те ще са за добро, така че, дори да ви сварят неподготвени или не се случат както вие искате, приемете ги – животът знае по-добре от вас кога и по какъв начин да ви поднесе изненада.

 

Има известен риск да си сблъскате рогата с някого, но това не е непременно лошо – нищо чудно в спора да се роди истината. Някои дни ще бъдат много благодатни за разговори и дискусии, така че, дори да се наложи да положите повече усилия, ще си заслужава.

 

Рак
През тази седмица добрата новина за вас ще е, че ще станете наясно със себе си и по-лесно ще правите избор. Когато се налага да решавате нещо, старайте се да не се вкарвате в рамки и клишета – повече вярвайте на интуицията си, а не слушайте хората.

 

Вместо да претегляте „за“ и „против“, просто бъдете искрени – и със себе си, и с околните. Дори дадена ситуация да ви напомня някоя друга от миналото, това не значи, че всичко се повтаря, тъй като сега имате шанс да постъпите другояче и съответно – да постигнете различен резултат. Възможности да споделяте мисли и впечатления с приятели и познати няма да ви липсват през следващите дни, а много от вас ще сте направо във вихъра си.

 

Ще имате стимул да общувате повече, да давате идеи и да ги обсъждате, а някои от вас ще се проявите в ролята на посредници. Ако ви трябва някаква информация, ще я намирате доста лесно – в интернет или от приятели. Възможно е да узнаете нещо, свързано с бъдещето ви – например да излезе резултат от изпит или да ви отправят някакво интересно предложение за сътрудничество.

 

Търсете начини да учите нови неща – така ще се възползвате от всички предимства на периода и ще останете доволни. Възможно е у вас да се появи раздразнителност, така че бъдете по-внимателни в изказванията си. Всеки път преди да си отворите устата, помислете малко. Ако някой ви ядоса, ще се сблъска лице в лице с тъмната ви страна и ще се чуди откъде му е дошло. Последните дни на седмицата ще са особено благоприятни за умствена работа и за интелектуални занимания.

 

Лъв
Тази седмица може да ви се стори някак странна, а за някои от вас ще е изпълнена с повече предизвикателства. Не се безпокойте – това не означава, че ще се случи нещо лошо, просто събитията ще са непредвидими и ще трябва да променяте плановете си съобразно с тях –възможно е това да ви докара малко повече стрес. Не си правете стриктни планове и най-вече не се ядосвайте, ако нещата не се случват както сте решили.

 

Периодът е доста благодатен за вас, що се отнася до пари и сделки. Ако получите предложение, обмислете го сериозно – по всяка вероятност ще се окаже изгодно. Дните от седмицата са много подходящи за уреждане на финансови въпроси – ето защо, ако трябва да се заемете с разрешаването им, не отлагайте.

 

Що се отнася до личния ви живот, обръщайте по-голямо внимание на себе си, особено ако по принцип не го правите – излезте да се повеселите или отделете време за хобито си. Звездните влияния през тази седмица ще подкрепят особено много личните изяви, творческите занимания и забавленията, така че не потискайте желанието да правите това, което ви идва отвътре, оправдавайки се, че времето не ви достига, че няма с кого, че не ви се занимава, че имате много задачи или други подобни.

 

Не се лишавайте от удоволствия – работа винаги ще има. Възможно е комуникацията с колегите ви да стане по-трудна – това обаче не означава да се откажете да водите разговор, ако се налага, или, ако има проблем, да се правите, че всичко е наред – положете усилия, за да изясните въпроса.

 

Дева
Тази седмица ще е изпълнена с приятни събития и позитивни емоции. Способността ви да се наслаждавате на живота ще се прояви с пълна сила – от колкото повече възможности за удоволствия и забавления се възползвате, толкова по-добре ще се чувствате.

 

Периодът е много подходящ за установяване на нови контакти и запознанства – както в личен, така и в служебен план. Творческите ви начинания също ще се развиват благоприятно, тъй като ще сте креативни и ще откривате все нови и нови начини да постигнете онова, което сте замислили. Звездите ще са особено благосклонни към вас, що се отнася до срещите и общуването – ще успявате много свободно да изразите това, което мислите и чувствате. Все пак бъдете внимателни – през тези дни има вероятност нервното напрежение да ви дойде малко в повече или да влезете в спор с някого, само и само да докажете, че сте прави.

 

Любовта ще се носи във въздуха, като най-интересните събития ще се случат към края на периода: необвързаните ще имате шанс да започнете нова любовна история, а обвързаните – да разнообразите взаимоотношенията си.

 

При някои от вас има известен риск да се окажете напълно обсебени от самите себе си и от собствените си желания – ако не искате да си създавате проблеми, общувайте по-активно с любимия човек и се съобразявайте с чувствата му/й. Изобщо не помисляйте да гледате назад през следващите дни, особено що се отнася до романтичните преживявания – звездите ще подкрепят новото и вълнуващото, а не отдавна изхабеното старо.

 

Везни
През тази седмица ще сте подтикнати да погледнете от различен ъгъл на някои скорошни или по-отдавнашни събития. Миналото и бъдещето по някакъв начин ще си дадат среща, а това ще ви помогне да прецените какво вече не ви е нужно и да продължите напред.

 

Осъзнаванията и разкритията, до които достигнете, ще ви озадачат, защото вероятно ще се окаже, че досега сте гледали на нещата твърде едностранчиво или просто не сте разполагали с цялата информация, за да си направите верни изводи. Най-големия подарък, който се очаква да ви направят звездите, е възможността да разчупите някак мисленето си и да промените някои свои убеждения, които или са остарели, или просто не ви носят нищо добро.

 

Би било чудесно, ако и вие помогнете малко, като се откриете към новото и непознатото, а също така и към идеи, които на пръв поглед ви се струват странни – независимо дали са ваши, или на някой друг. Ако се заинатите и смятате, че сте непременно прави, сами ще се лишите от полезните знания и уроци, които животът е способен да ви даде. През тези дни най-правилните решения ще дойдат, без да сте ги очаквали – не вследствие на постоянното ви умуване и на разсъжденията ви, а като проблясък.

 

Практичното мислене, с което повечето от вас се гордеете, няма да ви помага особено сега – най-много да ви изправи пред ограничения и да ви попречи да повярвате на нещо, което всъщност е истина. Не прекалявайте с работата през тази седмица – отделяйте повече време за почивка, за срещи с приятели и за любими занимания.

 

Скорпион
През тази седмица ще успеете да се насладите на спокойствието и на приятните преживявания. Изобщо няма нужда да се напрягате – каквото има да става, ще се случва лесно. В професионалния ви живот акцентът ще е поставен върху срещите, установяването на нови контакти и комуникацията. Периодът е много подходящ за организиране на събития, а, ако работите за някаква кауза, сега лесно ще успеете да привлечете хора към нея.

 

Разчитайте повече на харизмата си – благодарение на нея ще постигате целите си без да правите кой знае какви усилия. В личния ви живот всичко ще е нормално – ще се разбирате с човека до себе си и общуването ще ви доставя удоволствие. Старайте се да правите съвместно интересни неща, независимо отколко отдавна сте заедно, защото така ще освежите връзката си – пътувайте, отидете на някое различно място, пробвайте нещо ново.

 

Що се отнася до интимния ви живот, там също малко повече експерименти ще ви дойдат добре. Тези от вас, които не сте обвързани, недейте да чакате любовта да почука на вратата, а бъдете по-активни – има вероятност през следващите дни съдбата да ви изненада и да станете обект на нечий интерес. Може да се запишете на танци, на спорт или на нещо друго, което ви е приятно. Ще се почувствате много по-добре, ако успеете да излезете от рутината – правете нещата по различен начин и, ако имате желание за забавления, ходете на места, където преди не сте били. През тази седмица не е препоръчително да правите прекалено големи компромиси – недейте да забравяте, че вашите собствени желания също имат значение.

 

Стрелец
През тази седмица препоръката към вас е да се концентрирате не върху проблемите и препятствията, а върху желанията си и възможностите да ги осъществите – такива ще има, само трябва да ги забележите. Някои от вас все още ще водите битка със себе си – не е нова, но не е съвсем приключила. Подобни битки винаги са трудни, но точно сега звездните влияния ще ви дадат възможност да разберете накъде ви тегли сърцето и да направите крачка напред.

 

 

 

Възможно е да стигнете до някакво осъзнаване, да ви осени идея или да проведете важен разговор. Ако се чудите дали дадено решение е правилно, преценете как се чувствате – ако изпитвате усещане за свобода и дишате по-леко, значи сте на прав път. Темата за кариерата и професионалната реализация ще излезе на преден план при много от вас и нищо чудно звездите да ви зарадват по някакъв начин – например да се изявите и да оберете заслужено овациите, да получите примамливо предложение или да постигнете някакво свое намерение. Моментът е много подходящ да се явите на интервю за работа или да поискате повишение.

 

Концентрирайте се върху новите идеи и начинания и следвайте вдъхновението. Ако ви се даде шанс да попаднете в светлината на прожекторите, не позволявайте на страховете си да ви спират – последното нещо, от което имате нужда точно сега, е да проявявате нерешителност и да се лишавате сами от нещо, за което всъщност дълбоко в себе си копнеете да се случи.

 

Що се отнася до любовта, изобщо не гледайте назад – оставете предишните чувства и старите рани там, където им е мястото – в миналото. И гледайте само напред. Няма как да се възползвате от възможностите, които ви очакват в бъдеще, ако не простите и не се освободите от излишния емоционален товар.

 

Козирог
През тези седмица много от вас ще сте обхванати от порив за приключение. Еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начини да го избягвате по всякакъв начин – това ще важи както за работата, така и за свободното ви време.

 

Вероятно ще пътувате, ще се впуснете в социален живот или ще си намерите някакво ново забавление. Вие по принцип сте хора, които слушате най-вече вътрешния си глас и правите това, което ви душа иска, но през следващите дни тези ваши наклонности ще се проявяват особено ясно. Ще сте настроени авантюристично и няма да понесете някой да ви казва какво да правите. Това е ваше право, но все пак не се сърдете на хората в обкръжението си, които не са на същата вълна или които, според вас, са прекалени традиционалисти – те също имат право да живеят както искат.

 

Съществува известен риск да си въобразите, че единствено вие сте прави и да започнете да налагате възгледите си на околните. Борете се с тези свои склонности – няма смисъл да губите време и енергия. Добрата новина е, че словото ви ще се превърне във ваше мощно оръжие. Ето защо, ако сте убедени в това, което мислите и правите, нищо чудно да вдъхновите и други хора, без дори да полагате усилия.

 

Сигурно е, че ще сте максимално убедителни, но не се опитвайте да спечелите някого за своята кауза на всяка цена – ако не иска, не настоявайте. През тази седмица ще ви вдъхновяват перспективите за развитие и новите възможности. Ако пътувате, може да имате вълнуващи преживявания – включително в любовен план.

 

Водолей
През тази седмица ще може да му отпуснете малко края и да си позволите повече развлечения и приятни занимания, вместо да мислите за работа и ангажименти. Ако сте си взели отпуск точно сега, улучили сте подходящия период – пътуванията, хубавите емоции и забавленията ще вървят ръка за ръка. Вероятно и ще харчите повече, но по принцип вие сте достатъчно разумни – така че, ако отново не прекалявате, няма да се отрази зле на бюджета ви.

 

Ако обаче не сте във ваканция, през тази седмица ще успеете да уредите някои финансови въпроси. Дори да сте срещали спънки и затруднения, сега има голям шанс нещата да се забързат и неочаквано да получите това, което искате. Периодът е много подходящ за сключване на сделка или за подписване на договор. Що се отнася до личния ви живот, ако през изминалите седмица-две сте били по-напрегнати и ви е било трудно да владеете емоциите си, сега е вероятно да усетите известно успокоение.

 

Настроението ви ще се подобри и ще забравите предишните неволи. Опитайте се да не слагате прекалено много ограничения както пред себе си, така и пред хората около вас, само и само да сте спокойни, че всичко ще се случва както вие искате.

 

По този начин ще си създадете единствено проблеми във взаимоотношенията, а и нищо чудно и да пропуснете някоя добра възможност. Дори нечии разбирания да ви се струват странни, чуйте какво иска да ви каже въпросният човек, особено ако става дума за партньор/партньорка или дете – може пък получената информация да ви е полезна или да успеете да видите някаква ситуация от друг ъгъл.

 

Риби
През тази седмица интересните събития ще бъдат в любовната сфера или ще касаят връзката ви с важен за вас човек. Като цяло периодът е чудесен за взаимоотношенията ви – и личните, и деловите, тъй като самите вие ще сте много добре разположени към околните и ще се стремите към близост и разбирателство.

 

Тези от вас, които сте свикнали да правите повече компромиси обаче, имайте си едно наум – че не бива да позволявате хармонията да се установява за сметка на собствените ви желания и потребности. Основната препоръка за тази седмица е да бъдете каквито сте. Така че, старайте се да останете верни на себе си докато мислите за общото благо – това на семейството, на връзката си или на екипа си.

 

Колкото по-богат и интересен е социалният ви живот, толкова по-добре – излизайте повече, създавайте нови контакти и се забавлявайте в приятна компания. Някои от вас може дори внезапно да се влюбите – твърде вероятно е през този период да се отдадете на летни флиртове. Ако пък вече имате човек до себе си, следващите дни ще бъдат доста вълнуващи за вашата двойка – може да пътувате или да си намерите някакво ново забавление.

 

Що се отнася до работата, през тази седмица правете предложения, давайте идеи, взимайте нестандартни решения. Успехът ще дойде не в резултат на усилена работа, а на добри идеи и иновации, а също на сътрудничество и общуване с правилните хора. В никакъв случай не вършете нещо, само защото „така се прави“ – по този начин ще се вкарате в нечии чужди рамки и няма да покажете на какво сте способни.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО