СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Много шансове зад ъгъла, но много от тях – лъжливи

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Много шансове зад ъгъла, но много от тях – лъжливи

Седмичен хороскоп за 9-15 март 2020 г.

 

Овен
В началото на новата седмица не е добре да бързате с нови проекти. Поне до средата на периода се занимавайте със завършването на предишни дела. Четвъртък е чудесен ден за чертаене на планове за близкото бъдеще. Колкото по-подробни са те, толкова по-добре. През втората половина на седмицата се опитайте да обърнете внимание на личния ви живот. Ще бъдете способни на блестящи импровизации и романтични приключения. Ще получите много шансове за развитие, но сами трябва да прецените от кои да се възползвате. Често големият избор е по-лош от липсата на избор.

 

Телец
През тази седмица Съдбата ще ви се усмихне. Сега ще сте способни да очертавате нови граници, да разработвате дългосрочни планове и да намерите нови надеждни партньори. В четвъртък най-добре не следвайте сляпо своите желания. Сега те могат да ви доведат до задънена улица. Ще трябва да устоявате на изкушенията, които ви очакват. Намирате се в период, в който умът е по-важен от чувствата.

 

Близнаци
През тази седмица ще имате нужда от търпение и вяра в успеха, въпреки възможните временни затруднения. Ще бъде много трудно да се справите с тази задача, тъй като душата ви ще се втурне напред и ще сте лишени от търпение. Можете обаче да сте спокойни, че ще успеете! Очакват ви дни на щедри възможности и вдъхновяващи перспективи. В личния живот се пригответе за примамливо предложение.

 

Рак
Това е седмица, в която да започнете професионалните си задължения незабавно и с пълна сила. Нямате повече време за отлагате. Сега е подходящ период за творческа или научна работа. Имате шанса да реализирате изпълнението на редица дългогодишни планове. В края на седмицата не забравяйте за натрупаните домакински дела. Все пак те са и ваше задължение.

 

Лъв
През тази седмица новите шансове трябва да бъдат внимателно анализирани. Обърнете внимание на недостатъците и едва тогава започнете да ги прилагате. Седмицата ще бъде наситена до крайност – вероятни са познанства, срещи, пътувания, получаване на информация, понякога противоречива. Не се опитвайте да участвате във всичко. Това ще отнеме много от силите ви. Споделяйте повече с партньора ви. Това ще ви утеши.

 

Дева
През тази седмица не се претоварвайте с очаквания към себе си. Вършете работата си бавно и последователно. Сега ще може да поправите някои грешки, които не сте забелязали по-рано. В сряда и четвъртък отделете нужното внимание на общуването. Помнете, че благата дума е най-силното оръжие. Все пак не давайте излишни обещания. Каквото кажете – ще бъде запомнено. В петък ви очаква успех в личен план. Почивните дни намалете активността до минимум.

 

Везни
През тази седмица е важно да сте по-конкретни в мечтите и желанията си. Бъдете психически подготвени за възможни промени. Това се отнася не само до само за плановете ви. Важното е да не се подавате на чувство за паника и да не се страхувате от трудности. В края на седмицата избягвайте противоречията, особено с близки хора. Правотата няма да ви донесе очакваното удолоствие от победата. Планирайте разумно почивните си дни.

 

Скорпион
През тази седмица можете да се отпуснете и да се забавлявате. Това ще е напълно заслужено. Сега всичко ще се случи точно по начина, по който искате. В сряда ви очаква солидна печалба. В края на седмицата ще настъпи момент, в който ще разберете, че е време да промените отношението си към някои основни житейски въпроси. Не се страхувайте да преживеете раздяла там, където отдавна няма нищо.

 

Стрелец
Това е седмица, в която ще трява да погледенете по-сериозно на бъдещето. Плановете ще изискват вашата пълна мобилизация и проява на желязна дисциплина. В личен план ви очакват някои сътресения. Сега е важно да си дадете сметка какво точно очаквате от отношенията си с партньора. Какво ще се случи занапред зависи само от вас и вашето решение ще е крайното. В здравословно отношение бъдете отговорни и спазвайте всички правила за хигиена.

 

Козирог
Това е седмица, в която ще имате неподозиран успех в сключването на споразумения и договори. Сега ще разберете, че всичките ви усилия ще бъдат възнаградени. В сряда е важно да внимавате – пазете се от измамници. Рискувате да бъдете въвлечени в нечестна история. През почивните дни промените във външните обстоятелства ще ви позволят да намерите вътрешен мир. Не отказвайте покана, която ваши приятели ще ви отправят.

 

Водолей
Седмицата ще изисква от вас умереност и разумност във всяко едно отношение. С особена важност това се отнася за храната и развлеченията. В сряда е моментът, в който да привлечете вниманието към уменията ви с активност и откритост. През цялата седмица ще трябва да работите усилено. Възможно е допълнително натоварване. В личния живот не забравяйте за силата на прошката – както съм другите, така и към себе си.

 

Риби
Тази седмица е подходяща за анализ на ситуацията и избор на начини за по-нататъшно развитие. Това се отнася, както за личния ви живот, така и професионалния. В средата на седмицата е добро време, в което помислите за възможност за допълнителен източник на доходи. В края на периода е добре да обърнете внимание на въпроси, свързани със семейството. Не отлагайте решаването на важни въпроси, свързани с личния ви живот.

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО