Сезонът на Девите: Щури изненади и обрати за всяка от зодиите

Сезонът на Девите: Щури изненади и обрати за всяка от зодиите

Снаближаването на есента слънчевата светлина бавно започва да избледнява, но лятото все още не си е отишло. Това е сезонът на събиране на реколтата, а вашият хороскоп за сезона на Девите тази година също е свързан с изобилието и жъненето на това, което сте посели през последните няколко месеца. Животът е цикличен и ако погледнете по-отблизо символиката зад сезоните, най-вероятно ще осъзнаете доколко съответства с човешкото развитие.

 

Сезонът на Девите стартира в края на лятото и задава тона за есента, пише Една.бг. На 22 август слънцето навлезе в управляваната от Меркурий Дева, където ще остане, докато дойде ред на очарователните Везни на 22 септември.

 

Ето какво да очаквате от сезона на Девата според зодията:

 

Овен: Време е за бизнес
Времето за игра приключи за вас. С преместването на слънцето във внимателната Дева чрез вашия подреден шести дом на здраве, рутина и служебни действия, фокусът ще се премести върху ежедневието ви и начина ви на живот. Какво можете да подобрите в тази област от живота си? Този сезон ви дава възможността да критикувате, да променяте, надграждате и организирате всичко, което не е ефективно за вас.

 

Телец: В настроение сте да създавате
Време е да излезете от черупката си. Слънцето в Дева запалва вашия флиртуващ пети дом на творчество, деца, романтика и мечтани проекти. В допълнение към разпалването на огъня с вашата артистична муза и половинка в живота, сезонът на Девата ще предизвика вътрешния ви гений и ще ви даде необходимото вдъхновение.

 

Близнаци: Организирате своето жизнено пространство
Винаги има място за подобрение. Освен това, когато слънцето грее директно през четвъртия ви дом на дома, семейството, стабилността и емоционалните преживявания, това е вашият сигнал от Космоса да направите крачка назад от ежедневния хаос и да погледнете навътре. Домът е вашата тема за този сезон – както вътре, така и навсякъде около вас. Уверете се, че вашето вътрешно и външно светилище са в съответствие.

 

Рак: Говориш, мислиш и променяш
Кой се нуждае от леко ощипване? Сезонът на Лъва хвърли светлина върху вашите финанси и ценности, но сега е време да решите какво ще правите с тях. Със слънцето в Дева, разпалващо вашия трети дом на комуникация, мисловен процес и размяна, този сезон няма да бъде скучен за вас. Помислете преди да говорите и използвайте разумно думите си.

 

Лъв: Инвестирате времето си в това, което има значение
Този период е за вземане на решения. Въпреки че вашият сезон вече е към края си, вашият лъскав планетарен владетел, слънцето, все още работи във ваша полза. Сияейки директно през втория ви дом на финанси, притежания, уникални таланти и сигурност, сезонът на Девата ще хвърли светлина върху баланса между вашите желания и последните ви приходи. Какво се нуждае от подобрение?

 

Дева: Започвате изцяло нова ера
Честит рожден ден, Дева! Вашето слънчево завръщане започва с това, че слънцето енергизира и съживява вашия знак чрез първия ви дом на личността, външния вид и идентичността ви. Въпреки че сте перфектни точно такива, каквито сте, това е възможностнаистина да работите върху себе си и да промените неща, които не харесвате у себе си.

 

 

Везни: Най-накрая оставяте миналото зад гърба си
Забравете и продължете напред. Сезонът преди слънчевото ви завръщане винаги се усеща по-тежък от обикновено и това отчасти се дължи на задължението да освободите това, което вече не ви е нужно. Въпреки че това невинаги е лесно, слънцето в потайния ви 12-ти дом на кармата и уединението задава тон за почивка и по-важното – интроспекция.

 

 

Скорпион: Мислите практически за мечтите си
Целете се в звездите, Скорпиони! Когато слънцето подчертава вашия футуристичен единадесети дом на екипна работа, социални мрежи и разширена общност, вие разсъждавате върху чувството си за принадлежност към света. Всичко от колегите ви до вашето социално положение ще бъде най-важното през този сезон. Ефективни и продуктивни ли сте в тази област от живота си?

 

Стрелец: Работите усърдно върху целите си
Единствената посока за вас е нагоре. Сезонът на Девата вече е тук и изобщо не се шегува. Сега слънцето е в престижния ви десети дом на кариера, амбиция и авторитет, а това ще насочи прожекторите към вашия професионален път и публичен образ. Така че независимо дали искате да промените автобиографията си или може би да се насочите към съвсем друга професионална сфера, космосът работи във ваша полза.

 

 

Козирог: Опитвате се да осмислите нещата
Как можете да бъдете по-продуктивни, когато става въпрос за дългосрочните ви цели? Може да ви звучи абсурдно, защото вече работите толкова усилено, но има нещо, което предстои през този сезон. Със слънцето във вашия широк девети дом на мъдрост и възможности, вие започвате да мислите за нова стратегия – всичко започва с малка стъпка, така че не се предавайте.

 

Водолей: Фокусирате се повече върху детайлите
Споделянето е грижа – слънцето е в еротичния ви осми дом на секс, дълг, трансформация и енергиен обмен, така че сте готови да свържете точките и да откриете какво се крие под повърхността. Въпреки че този сезон обикновено е малко неудобен за вас, има нещо относно връзките и интимните ви отношения, за което трябва да сте съзнателно нащрек.

 

Риби: Готови сте да продължите напред
Получавате това, което давате. Слънцето сияе през полярно противоположния ви знак този месец и енергизира вашия ангажиран седми дом на партньорството. Кога за последен път се загрижихте за половинката си? Независимо дали е лично или професионално, сезонът на Девата ще хвърли светлина върху способността ви да правите компромиси.

 

Източник: Една.бг

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО