Любопитно

Сезонът на Лъва носи изненади – ето какво очаква всяка зодия

Зодиакалният знак на Лъва озарява света със слънчевото си присъствие в разгара на лятото. Управляван от величественото слънце, този огнен знак символизира желанията на душата ви и радостта, а вашият хороскоп за сезона на Лъва тази година се фокусира върху щастието и детското в душата ви.

 

След поредицата от мощни затъмнения и ретроградни цикли, на 22 юли Слънцето най-накрая навлезе в знака на Лъва. Сега е важно да помислите за божествената символика на Слънцето и неговата астрологична значимост, пише Edna.bg. Като център на Вселената и най-големият източник на енергия, Слънцето символизира свещената мъжественост, която се изразява чрез огъня (Овен, Лъв и Стрелец) и въздуха (Близнаци, Везни и Водолей).

 

Творческа, огнена и силно изразителна, същността на Лъва прави всичко по-ярко – от нещата, които ви карат да се смеете, до любимите ви цветове. Да бъдете верни на вашата цветна индивидуалност е това, което е сезонът на Лъва иска от вас, за да се настроите на положителните вибрации на лятото!

 

Ето какво да очаква всяка зодия от сезона на Лъва тази година:

 

Овен: Следвайте страстта си и изразете себе си
Намерете време за себе си и нещата, които най-много обичате. Слънцето запалва огнения ви знак чрез изразителния ви пети дом на страст, признание, романтика и творчество. Вашите любовни чакри са напълно активирани.

 

Телец: Вдъхнете блясък в личното си пространство
Направете място за радостта във вашето лично пространство. Слънцето грее през четвъртия ви дом на семейство, дом и емоционални преживявания. Време е да вдъхнете живот на уникалните си визии за света, така че защо не започнете от собственото си жилище?

 

Близнаци: Бъдете безпощадни и говорете от сърце
Гласът ви привлича вниманието и вие го знаете. Когато слънцето запалва вашия бъбрив трети дом на комуникация, мислене, заобикаляща среда и находчивост, вашето искрящо остроумие и бърз ум ще се покажат на светло. Започнете подкаст или блог.

 

Рак: Горди сте с постиженията си
През този сезон сте в настроение за буги! Слънцето активира вашия дом за удоволствие, финанси, ценности и сте готови да се отдадете на всичко, което сърцето ви пожелае. Сезонът на Лъва също подчертава вашите уникални таланти и в момента сте по-уверени в себе си отвсякога.

 

Лъв: Празнувате и чувствате любовта
Честит рожден ден, Лъвове! Наздраве за поредната благословена слънчева революция, пълна с любов, радост и успехи. Слънцето грее изключително ярко във вашия знак, енергизирайки и съживявайки ума, тялото и духа. Отдайте се на своята уникалност и отпразнувайте безкрайния си блясък.

 

Дева: Откривате своите тайни таланти
Не е нужно да се криете зад завесата. Слънцето запалва потайния ви 12-ти дом на всички скрити неща, което означава, че имате поредица от таланти, които все още не сте споделили със света. Презаредете енергията си и направете завръщане за рождения си ден.

 

Везни: Свързвате се с близките си и със света
Всеки има фен клуб, дори и вие, Везни! Когато Слънцето подчертава социално осъзнатия ви 11-ти дом на екипи, приятели и чувство за принадлежност към света, вие се чувствате достатъчно смели, за да използвате вашите прелести и творчески талант, за да влияете на света.

 

Скорпион: Превърнали сте хобито си в професия
Готови ли сте да бъдете свой собствен шеф? С горещото Слънце, пламтящо през амбициозния ви десети дом на кариерата, авторитетните личности и съдбата, вашият професионален живот ще свети от гордост. Празнувайте победите си и следвайте сърцето си. Още много предстои.

 

Стрелец: Уверени сте в бъдещето
Какво следва в маршрута ви? Слънцето подчертава вашия разширяващ се девети дом на образование, пътуване, мъдрост, възможности и философия, който също се превръща във ваш дом на лидерство. Очакват ви и много любов, късмет и нови преживявания.

 

Козирог: Приемате своята сексуалност
Ако не обичате себе си, тогава как ще обикнете някой друг? Когато слънцето активира вашия съблазнителен осми дом на секс, власт, трансформация и съвместни начинания, ще видите интимните си отношения в нова светлина. Не се страхувайте да се отдадете и насладите на собственото си удоволствие.

 

Водолей: Откривате себе си в някой друг
Хората в живота ви са отражение на вашия колоритен дух. Слънцето грее през управлявания от вас седми дом на компромиси, партньорски отношения и преговори, и вие сте готови да изразите безстрашно своята истина.

 

Риби: Забавлявате се с идеята да бъдете по-продуктивни
Няма значение как го правите, докато не го завършите. Слънцето запалва вашия подреден шести дом на здраве, грижа, ежедневни ритуали и служебни дела и вие сте творчески настроени относно ежедневната си рутина. Вашият личен успех е отражение на упоритата ви работа.

 

Източник: Edna.bg

 

Невероятен КЪСМЕТ ще зарадва всяка зодия в четвъртък

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button