МненияНа ФокусПоследни новини

Шкварек: Свидетели сме на огромен корупционен скандал с прякото участие на властта, а НПО-тата мълчат

Автор: Кристиян Шкварек
Един от най-уважаваните тъкмо в демократичните среди журналисти Слави Ангелов разкрива директна връзка между основен контрабандист и главния секретар на МВР, близък до Рашков и открито защитаван от ППДБ.
Отдолу в момента се изсипва сектата да напада собствения си журналист, да ръси опорки и да замазва. Дайнов е обявил това за „руска пропаганда“, останалите сричат и увъртат.
Свидетели сме на огромен корупционен скандал с прякото участие на властта, а единственото, което уж най-големите борци срещу „мафията“ правят, е да се опитат да го заглушат и отрекат. Защото техните са замесени.
И ще успеят. Защото в техния отбор са всички „антикорупционни“ фондове, НПО-та, разследващи журналисти, Свободни Европи и прочее. Същите, които щяха да направят по 5 разследвания и филмчета за това, ако замесените не бяха от ППДБ. Но сега няма. Ще го потулят и претоплят цяла кампания всичко друго възможно. АкФ ще пуснат още някое грандиозно разследване за къщата на майката на Делян Добрев, но нито дума за това как най-високите етажи на властта по времето на ППДБ са пряко замесени с контрабандата в България.
А ние ще си пишем и лайкваме постчета във Фейсбук

Подобни статии

Back to top button