You are currently viewing ЩАСТИЕТО идва при тези зодии споредкитайския хороскоп през 2022 г.

ЩАСТИЕТО идва при тези зодии споредкитайския хороскоп през 2022 г.

Новата година е съвсем близо и скоро ще почука на вратата ни, а ние трябва да сме подготвени за изненадите, които ни е приготвила. 2022 г. ще е годината на Водния тигър, който ще донесе късмет най-вече на няколко зодии, пише Actualno.com.

 

Нека видим кои са щастливците според китайския хороскоп:

 

Телец, Скорпион, Лъв и Водолей
За тези 4 зодиакални знака новата година ще е много колоритна, изпълнена с редица интересни събития. Съдбата ще ви запознае с важни за живота ви личности, бъдете готови за тези срещи. През пролетта и есента ще откриете решенията на затрудняващи ви проблеми, като кармата също ще окаже своето влияние. Ако в момента имате проблеми, които не знаете как да разрешите, съсредоточете се върху тях, тъй като може да заемат важна част от следващата година.

 

Ако съумеете да ги елиминирате до края на тази година, 2022 г. ще започне много благоприятно за вас. Телците съветваме да не предават старите си приятели и ценности, именно с тях годината ще е пълна с щастливи мигове и изненади. В професионален план също ще сте много успешни, но не разчитайте само на късмета, а и на дейността си. Водолеите ще са затрупани с работа, но пък това ще им се отблагодари в по-късен етап.

 

Близнаци, Стрелец, Дева и Риби
Миналите грешки ще се върнат да ви подсетят за научените уроци или да ви дадат нови такива. Доста от новите събития ще имат връзка с миналите моменти, но не изпадайте в паника, а по-скоро извлечете поуката от всяка ситуация.

 

И за четирите знака е препоръчително да не пренебрегват здравословното си състояние и дори да се обърнат към някои практики като медитиране, йога и духовно развитие. Въображението, творческата ви страна ще разкрие потенциала си. Близнаците ще са изправени пред много препятствия, но ще съумеят да се справят с всяко от тях. Очакват ги и успехи на работното място.

 

Козирог, Рак, Везни и Овен
Тези зодиакални знаци трябва да се подготвят за сериозни промени в живота си. Събитията около вас може да ви накарат да промените целия си мироглед. За Овните пролетта ще е продуктивна, необвързаните може да очакват нова любов, но не всички ще се радват на подобно щастие – някои може да имат и здравословни проблеми, докато други пък значително да подобрят състоянието си.

 

Козирозите ще се радват на професионални успехи, а и ще се справят с недоразуменията в личен план. Раците ще са силно мотивирани, но и ще покажат и негативните си страни пред света. Везните ще изпълнят мечтите си и ще се забавляват много, но не бива да разчитат само на късмета.

 

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО