Скандални кадри показват как мигранти бият децата си и ги карат да плачат пред журналистите (ВИДЕО)

Скандални кадри показват как мигранти бият децата си и ги карат да плачат пред журналистите (ВИДЕО)

Скандални кадри в мрежата показват как мигрантите на границата между Гърция и Турция принуждават децат си да плачат, като ги бият и надвесват над огъня. Предполагаемата им цел е това да виждат журналистите, дошли да отразяват така наречената хуманитарна криза.

 

„Кадри от гръцките медии от 2 март 2020 година, имащи спорно тълкуване. Едни твърдят, че кадрите показват как мигранти бият шамари на малки дечица и ги слагат върху огън, за да ги разплачат, след което хукват да ги показват на камерите. Други твърдят, че кадрите показват как мигрантите се грижат за разплакани дечица след обгазяване от страна на гръцката полиция“, пише мъжът споделил видеото.

 

Видеото предизвика вълна от възмущение в мрежата. Реагира и евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Той написа в социалната мрежа Фейсбук:

 

„Изгледайте внимателно това позорно видео. То нагледно показва как се отнасят „сирийските майки с деца“ от Афганистан, Пакистан и Сомалия към собствените си деца. А сега само си представете как ще се отнасят с вашите деца…

 

И какво ще причинят на европейските култури и цивилизация, ако използват деца по този начин. Това ни натресоха безотговорността на Меркел и изстъпленията на розовия башибозук.

 

А прочее, всичкото розов-джендър-талибан от отворено общество, дебъ и прочее соросоидни грантояди нещо се покриха в миша дупка.

 

Сал един дневник продължава да лъже и манипулира позорно, но неумело, повтаряйки сляпо лъжите и манипулациите на политически-импотентните фабрики за фалшиви новини отвъд океана, претенциозно наричащи се „медии“.“

 

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК