Любопитно

Скорпионите и тяхната тъмна страна

Скорпионите както в природата, така и като покровител на родените под знака му, може да са много опасен дори от разстояние. Тази водна зодия има доста отрицателни качества, умело прикрити с подмолни и чисти лъжи.

 

Скорпионите са способни на измяна, лъжа и интригантство и то само с цел да задоволят нуждата си да унижават. Той е уникална комбинация от садист и мазохист.

 

За да постигнат целите си, Скорпионите не пестят никакви средства. От друга страна не пестят сили и средства и за да създават добро мнение за себе си, след което да ударят предателски в тила. Ненавиждат педантичността, егоизма, глупостта, необмисленото и изобщо всичко, което ограничава свободата.

 

За да достигнат високи равнища в професионален план, те буквално оставят трупове след себе си. Кариерата винаги е на преден план. Ако показват определено приятелско отношение към вас, то значи преди час са написали донос до началството.

 

Съществува мит за неизмеримите граници на ревността на Скорпиона. Тя не винаги е такава, но ако бъдат предразположени и той/тя наистина ви обича, ви очакват въпроси, скандали, счупени чинии, дори шамари. Както в кариерата, те са безскрупулни и в любовта.

 

Скорпионът проявява изключителна самовглъбеност в конкретна цел, което в повечето случаи води до разрушение. Нараните ли ги, чакайте жестоко отмъщение.

 

Твърдоглавостта и предубедеността са основни техни качества. Невероятното им самочувствие може да бъде пречупено само от собствена и лична депресия. Във всяка ситуация могат да проявят жестокост, грубост и егоизъм. В живота Скорпионът е фен на пошлите анекдоти и порнографски филми.

 

Като цяло, отрицателните черти на Скорпиона могат да се обобщят така:

 

Нетолерантни, властни, войнствени, неотстъпчиви, непримирими, доминиращи, ревниви, деструктивно критични, екстремисти, тирани, брутални, жестоки, манипулативни, вечно недоволни, недоверчиви, завистливи, обсесивни, страстно мразещи, потайни, отмъстителни.

 

Най-доброто, което можете да направите, е старателно да избягвате конфликт с тези личности – дори минимален, защото последствията могат да са сериозни за вас.

 

Източник: sanovnik.bg

 

Везните и онова, което ще скрият от вас за себе си

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button