You are currently viewing Стрелецът от София казал още преди дни, че ще убие жена си

Стрелецът от София казал още преди дни, че ще убие жена си

Дни преди трагедията в столичния кв. „Модерно предградие“, извършителят заявил пред приятели, че ще застреля жена си. Това разказа съседка на семейството пред Канал 3.

 

Сигналът за стрелбата е подаден около 0.30 часа тази нощ. На тел. 112 е позвънил синът на съпрузите, който бил в шок и съобщил, че баща му е застрелял майка му.

 

На място веднага са изпратени екипи на полицията и две линейки на Спешна помощ. Лекарите само констатирали смъртта на жената, а съпругът убиец бил транспортиран в „Пирогов“ в много тежко състояние. След като застрелял съпругата си, софиянецът се намушкал три пъти с нож в гръдния кош.

 

От лечебното заведение съобщиха, че мъжът е настанен в реанимация и лекарите правят всичко възможно да спасят живота му.

 

Съседи пък разказаха, че съпрузите се преместили в къщата на ул. „Виткова ливада“ №22 наскоро, след като починала майката на убитата. Преди пет дни пък починал и баща й. Къщата се намира на метри от Националната гимназия за древни езици и култура. Част от прозорците й са изпочупени по време на снощния скандал между убиеца и жертвата му.

 

Съпрузите са били в крайно влошени отношения и в процес на развод. По непотвърдена информация убитата жена е била подложена на домашно насилие в продължение на месеци. Тя обаче не е подала сигнал в полицията.

 

До момента от МВР и прокуратурата не са дали официална информация за поредното жестоко престъпление след домашно насилие.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК