You are currently viewing Тези 3 зодии ще се опаричат точно преди края на годината

Тези 3 зодии ще се опаричат точно преди края на годината

Всяка една зодия се нуждае от финансова подкрепа – едни повече, други по-малко. Някои от знаците от зодиака ще се чувстват наистина фантастично в края на годината, защото им предстои да получат тлъсто възнаграждение и да се опаричат, пише Actualno.com.

 

Ето кои са те:

 

Скорпион
Скорпионите ще са възнаградени за усилията, които са полагали, и през последната седмица на годината ще събират плодовете на труда си. Те ще са много доволни и щастливи, защото най-накрая това, в което влагат време, усилия и любов, е видяно и оценено. Сумата, която ще получат, няма да оправи положението им в живота, но ще бъде една добра основа за по-нататъшно градене.

 

Везни
Везните не са от хората, за които парите са най-важното нещо, както е при Телеца, но нямат нищо против да поживеят известно време в разкош. Добрата новина е, че ще посрещнат новата година с препълнени портфейли с банкноти и ще се чувстват много доволни от това. Няма да им липсва нито самочувствие, нито желание за купони и веселия.

 

Много вероятно е финансовите постъпления да идват директно от работодателя – 13 – та заплата, коледен бонус или парично поощрение.

 

Козирог
Козирозите са хора, които доста добре умеят да оперират с парите си. Те са разумни, правят си планове, имат цели, които следват и са изключително принципни личности. Ако Козирог си постави за цел да събере конкретна сума пари за определен период, той ще го направи, независимо колко усилия ще му коства това.

 

Очаква се представителите на зодията да имат късмет с лотарийните игри. Няма да е зле през последната седмица да инвестират в такъв тип игри. Вероятността късметът да им се усмихне е много голяма. Честито на зодиите, които ще се радват на тлъста сума пари в банковите си сметки. Да си ги харчат с удоволствие!

 

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО