Любопитно

Тези три зодии мъже обожават УМНИ ЖЕНИ

Стара поговорка гласи, че любовта на мъжа минава през стомаха. Да, но това невинаги е вярно, особено в днешно време, когато красивите жени са достатъчно еманципирани, за да имат цял инструментариум качества, с които да привлекат мъжкия пол.

Все по-често мъжете са привлечени от ума на дамите, а не само от уменията им в кухнята. Ето кои са зодиите на мъжете, които ценят умните жени най-много.

Телец

За тях разговорите с дамата на сърцето им са много важни. Няма как да си изберат половинка, само защото е супер секси. Ако има нещо в интелектуален план, което не ѝ достига, а за тях то е важно, забравете връзката ви да просъществува дълго. Много са взискателни и към себе си, и към партньорката си. Търсят не само любовница, но и дама, която да ценят и уважават.

Везни

Изключително са капризни, когато става дума за половинката им. Често имат доста голям и разнообразен избор, но определено ще се спрат на най-доброто. Предимно се влюбват едновременно в красиви и умни жени. За тях това е комбинация, която върви ръка за ръка. Те искат да бъдат впечатлени с това, което можете и знаете и не е достатъчно просто да изглеждате перфектно.

Риби

Могат да се откажат от връзка с прекрасно момиче, само защото смятат, че не е достатъчно интелигентно. Обичат да излизат с момичета, които четат книги и имат интерес към изкуството и културата. За тях е важно партньорката им да има собствено мнение, стил и вкус и да знае повече от гаджето на най-добрия им приятел.

Тези 10 неща ще ви помогнат да се почувствате пълноценно сами

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button