Любопитнохороскоп

Тези зодии са прекалено строги към себе си

Случвало ли ви се е да бъдете съдени за грешките си от човек, който не прилага същите стандарти? Ако е така, възможно е да си имате работа с един от четирите зодиакални знака, които често имат двойни стандарти. Точно така, някои зодиакални знаци са известни с това, че са по-строги към себе си, отколкото към другите. Нека разгледаме кои зодиакални знаци са виновни за това!

Овен: Овенът е огнен знак, известен със своя силен и независим дух. Овните са склонни да имат високи очаквания към себе си – което може да ги накара да имат високи очаквания и към другите. Те невинаги признават собствените си грешки или недостатъци, но бързо ще посочат чуждите.

Тези зодии страдат от хапливия си език 

Лъв: Лъвовете са страстни и творчески личности, които обичат да са в центъра на вниманието. Тази страст обаче понякога може да накара Лъвовете да бъдат прекалено строги към себе си, а след това да се обърнат и да съдят другите за всяка своя грешка. Ако имате работа с Лъв, който ви се струва особено суров, помнете, че това може да е просто начин да се опита да компенсира собственото си самоосъждане.

Дева: Девите са известни с аналитичния си ум и вниманието си към детайлите, но тези качества могат да ги накарат да бъдат прекалено критични както към себе си, така и към другите хора. Девите може дори да не забележат, когато прилагат различни стандарти към себе си, отколкото към другите – но е важно да не позволявате това да се отрази на отношенията ви с тях, ако не искате те да се обтегнат.

Тези зодии никога не падат по гръб

Козирог: Козирозите са практични и амбициозни личности, които се стремят към успех във всички аспекти на живота. Тази амбиция може да ги накара да надхвърлят границите на разумното – и след това да се обърнат и да съдят сурово другите, когато те не отговарят на същите очаквания, които Козирозите имат към себе си. За Козирозите може да е трудно да разберат как двойните им стандарти могат да се окажат несправедливи или лицемерни, затова се постарайте да не се обиждате, ако се окажете в такава ситуация с приятел или колега Козирог.

Съдбата носи късмет на всички зодии в неделя 

Въпреки че всички имаме своите недостатъци, някои зодиакални знаци изглеждат по-склонни от други към двойни стандарти – да прилагат по-строги оценки за другите, като в същото време си позволяват да се измъкват по определени въпроси или поведения. Тези четири зодиакални знака – Овен, Лъв, Дева и Козирог – са добре известни с двойните си стандарти, когато става въпрос за самооценка и за оценка на поведението или грешките на други хора. Следете за тези видове двойни стандарти следващия път, когато общувате с човек, роден под един от тези четири зодиакални знака!

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Уикендът ще бъде специален за тези три зодии

Подобни статии

Back to top button