МненияНа ФокусПоследни новини

Това беше, може би, последната битка за Франция

Автор: Кристиян Шкварек

“Франция е съшита от миграцията!”
“Франция на мигрантите!”
“Франция ни принадлежи!”
Това залива в момента страната.
Притивно на очакванията за победа на умерената, даже вече либерална по всички основни теми френска десница на Льо Пен, се случва точно обратното. Градските либерали на Макрон и радикалната ислямо-марксистка левица се сглобиха навсякъде, за да цакат служебно десните на втори тур. Който от тях беше втори отстъпваше от надпреварата, за да прелее гласове на другия.
Това беше, може би, последната битка за Франция. Последен сериозен опит страната да бъде спасена от ислямизация и африканизация. От това да престане да бъде част от Европа. Палестински, марокански и алжирски флагове заливат улиците триумфално. Градският, либерален френски тъпак се колаборира със собствените си палачи. От “космополитност” и филмарщина. За да демонстрира съпричастност в “борбата с фашизма” – а те едни страшни “фашисти” на Льо Пен – за НАТО, за ЕС, за Израел и за гей браковете. Направо мракобесни! Това, което либералите наричат като папагали “крайна десница” във Франция, а и вече навсякъде в Западна Европа, е по-либерално от Барак Обама и Хилари Клинтън през 2001-ва. Но дори то е ужасна заплаха, просто защото цели да поограничи, лекинко, процеса на превръщането на Европа в Африка. А това, изглежда, е върховен и недопустим грях.
Нищо не сте победили, тъпаци либерални, освен собствените си внуци и тяхното бъдеще в една европейска Франция. Вместо това ще живеят като все по-мразено и наказвано за “греховете на предците си” бъдещо малцинство в собствената си страна. И ще ви проклинат.

Подобни статии

Back to top button