Това е палатът, на Хари и Меган в LA (СНИМКИ)

Това е палатът, на Хари и Меган в LA (СНИМКИ)

Херцозите на Съсекс, отказали се от бриитанското Кралско семейство може и да напуснаха доверца си в Обедниненото кралство, но новият им дом в Лос Анджелис е не по-малко бляскав. 

 

В момента те обитават имение в града на звездите, което може да се сравни с малък търговски център. Огромната къща е построена през 2012 г. и по площ от цели 2300 квадратни метра и разполага с външен басейн, 8 спални, 12 бани (част от тях оборудвани с джакузи) и редица други помещения.

 

палат, имение, дворец, Хари, Меган, Лос Анджелис

 

Преди в нея да се нанесат Хари и Меган я обитава актьорът Тайлър Пери, с когото двойката се познава чрез Опра Уинфри.

 

Докато Тайлър все още живееше в нея, той обичаше да разхожда последователите си в социалната мрежа из многобройните стаи и неведнъж е публикувал снимки от вътрешността на дома си.

 

палат, имение, дворец, Хари, Меган, Лос Анджелис

 

От тях се виждат високи тавани, от които се спускат големи полилеи, дървени плотове, мраморни арки, йонийски колони и тежки мебели.

 

В кухнята има професионални уреди за готвене, на просторната тераса, предоставяща гледка към парка „Franklin Canyon“, са обособени няколко къта за отдих, а детската стая е напълно обзаведена с изящна бебешка кошара, удобни кресла и помощни маси.

 

палат, имение, дворец, Хари, Меган, Лос Анджелис

 

Малко преди жилището да бъде изцяло завършено, Кание Уест поиска да го разгледа, а в последствие изрази предложи на Пери да го закупи, само че той не пожела да го продаде. Всъщност, Тайлър е известен със своята страст към недвижимото имущество.

 

Той притежаваше мащабно здание в покрайнините на Атланта, с коeто се раздели срещу 17.5 млн. щатски долара. За сметка на това в момента е собственик и на две къщи във Феърбърн, Джорджия, една от които има частно летище.

 

палат, имение, дворец, Хари, Меган, Лос Анджелис

 

Все още не се знае дали бившата кралска двойка ще остане за постоянно в имота или ще напусне след като животът се върне обратно към нормалния си ритъм. Едно обаче е сигурно – макар и затворени между четири стени, едва ли Хари и Меган се чувстват зле точно там.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО