BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Това са четирите зодии, които са най-добрите любовници

Астролозите са сигурни, че една жена е предопределена да бъде или съпруга, или любовница. И тя ще носи този вечен кръст, през целия си живот, водейки битка със съперницата си, пред която ще бъде изправен нейният мъж.

 

В този случай само съпругата иска да е единствената, докато любовницата иска да бъде обичана. И всичко това зависи не само от моралните убеждения на всеки, но и от чувството на страх от самотата.

 

Има представители на Зодиака, на които просто е отредено, през целия си живот, да са любовници. На тях им е просто да се съпротивляват на любовна връзка, без да опитат забранените плодове.

 

Астролозите разграничават 4 зодии, които не могат да потиснат любовното изкушение.

 

ПЕТ зодии с нова любов през юни

Скорпиони
Жената Скорпион е обречена да играе ролята на постоянна любовница, независимо, колко пъти ще се омъжи. Тесните семейни връзки не са за птица като нея. Скорпионите винаги изглеждат зашеметяващи, очарователни и привлекателни.

 

Пронизващият им поглед привлича, така не може да се скриете от него. Някои ги наричат вещици, но каквото и да правят, в края на краищата го правят правилно. Те омайват и хипнотизират всеки мъж, който харесват.

 

И ако успеете да се измъкнете от ноктите на скорпиона, емоционалната травма не може да бъде избегната. Дълго време, мъжът попаднал в лапите им ще помни с болка и удоволствие това сладко пленничество.

 

Какво има отвъд Вселената

Везни
Тези жени са склонни постоянно да се съмняват и колебаят. Те не могат да разберат, какво точно да бъдат – съпруга или любовница. И независимо от коя страна избират, все се съмняват, дали изборът е направен правилно.

 

Те са склонни да бъдат винаги до крайностите. Дори да се оженят и да дадат клетва за вярност, с времето всички тези думи се забравят. Душата им се стреми към хармония, красота и общество.

 

Те започват да разбират, че най-интересният живот е пред тях и все вярват, че ще се появи някой, който ги оценява. И тогава Везните започват да се вкореняват в ролята на любовници. В отношенията, сексът не е толкова важен за тях, колкото флирта и кокетството, които владеят перфектно.

 

И когато връзката приключи, те отново с ранена душа и утъпкани чувства се връщат към семейния живот. Там изчакват докато следващата вълна от любовните чувства надделее.

Седемте знака, които разкриват скритата вещица у вас

Близнаци
Този двоен знак може да съществува съвършено във всяка роля. За тях няма значение в какъв статус са – любовници или съпруги. Основното е да блестят и да се радват на живота. Тези дами невинаги стават заложници на секса, отношенията и това как хората се отнасят към тях, са важни за тях.

 

В интимните моменти за тях са просто още едно забавление, което озарява живота. И когато жените близнаци намерят обекта на страстта, са готови на любовен импулс и изчерпана душа. Но това е само временно хоби.

 

Тази дама знае всички начини как да задържи мъж и да го накара да иска да се върне при нея. Тя ще може да задържи всеки мъж в мрачно очакване, като всеки път му дава ласки в малка порция.

 

Стрелец
За тези жени да бъдат в статут на любовница е доста често срещано явление. За тях не е типично да са за дълго в стените на дома, защото тази позиция силно противоречи на тяхната любопитна природа.

 

Дамите Стрелец обичат да се скитат и да пътуват. Те се страхуват да не загубят свободата си. Само едно нещо може да ги задържи в семейното гнездо и то е – редовен секс.

 

И ако това не се случи, лесно ще намерят някой, който понякога да замести съпруга им. Първото място за жените от тази зодия е пътуването, а второто – сексуалните радости. И те се опитват да съчетаят всички тези две приятни неща, през целия си живот.

 

Жената Стрелец определено ще избере за себе си страстен любовник, който да е ненаситен мъж в леглото с извратена фантазия.

 

Тя няма да е доволна от спокойния съпруг, но ако той е вече тук, тя със сигурност ще намери с кого да го допълни. И не се срамувайте да бъдете номиниран за ролята на неин любовник.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

СЕДЕМ знака от съдбата, че ще ви се случи нещо ПРЕКРАСНО съвсем скоро

Подобни статии

Back to top button