You are currently viewing Това са НАЙ-ПОДЛИТЕ зодии – пазете се от тях!

Това са НАЙ-ПОДЛИТЕ зодии – пазете се от тях!

Да бъдеш мил и щедър е качество, което много малко хора притежават. Някои зодии са естествено любезни, докато други, дори и да се стараят, не успяват, пише Iwoman.com. И обикновено биват възприемани като много зли. Вижте кои са най-подлите знаци и тези, които много рядко си показват рогата.

 

Овен
Хората от тази зодия вярват, че никога не трябва да сдържат емоциите си. Може да е нещо добро, но Овенът в крайна сметка влошава ситуацията, като се показва като много безчувствен и подъл. Агресивността им е наистина плашеща, затова е най-добре да ги избягвате.

 

Телец
Те са едни от най-удивителните хора, които можете да срещнете. Телците обаче много лесно губят хладнокръвието си и последиците не са добри за останалите.

 

Близнаци
Близнаците могат да бъдат както вежливи, така и много подли към другите. Те мразят да се сблъскват със ситуации, в които могат да се почувстват наистина неудобно.

 

Рак
Раците са един от най-любящите и състрадателни знаци, но могат да бъдат и доста капризни. Когато са в ситуации, от които изглежда не могат да се измъкнат, стават твърде подли.

 

Лъв
Лъвовете имат личност, която се харесва на всички, но ако ги разгневите, адът ще бъде отприщен! Те могат да бъдат невероятно зли за тези, които се опитват да се възползват от тях.

 

Дева
Девите са известни като перфекционисти, които търсят съвършенство дори в най-малките детайли. Тази тяхна черта може да бъде много злобна, защото са склонни да бъдат дребнави зад гърба на другите. И много обичат да се оплакват.

 

Везни
Везните търсят баланс във всички аспекти на живота. Те не таят негативни чувства в себе си, което им дава силата да бъдат известни като най-щедрите знаци от всички.

 

Скорпион
Скорпионите изискват много извинения и не се страхуват да ви го кажат по възможно най-лошия начин. Изключително отмъстителни са!

 

Стрелец
Те са добронамерени, забавни и полагат усилия, за да радват околните. Стрелците дават всичко от себе си, за да бъдат близките им щастливи.

 

Козирог
Те са много зли спрямо другите. Освен това имат лош нрав, което ги кара да се изправят срещу други хора във възможно най-лошия момент. Майстори са в това да накарат другите да се чувстват като глупаци.

 

Водолей
Вътрешно са много спокойни и весели. Една от основните им цели включва споделяне на знания по творчески въпроси с много хора и създаване на добри приятели.

 

Риби
Те обичат да правят неща за другите, да им помагат и утешават. Рибите са прекрасни и благородни, не трупат негативни емоции към другите.

 

Източник: Iwoman.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО