Последни новиниСвят

Тръмп: Ако ме прострелят, Мелания няма да плаче за мен

По време на частно събитие за набиране на средства, състояло се преди няколко дни в „Trump Hotel“, Доналд Тръмп се пошегува, че ако бъде прострелян, съпругата му Мелания няма да пророни нито една сълза.

 

В речта си държавният глава на Америка спомена стрелбата по републиканския конгресмен Стив Скалис през 2017 г., когато той едва оцеля след покушение. Президентът коментира, че членът на Камарата на САЩ е проявил изключителна сила и присъствие на духа. След това стопанинът на Белия дом обясни как същия ден е срещнал половинката на ранения политик – Дженифър.

 

„Когато я видях в болницата в онзи съдбовен ден, тя буквално си изплакваше очите… Имам предвид, че не много съпруги биха реагирали по този начин, изправени пред трагедия, знам, че моята не би“, заяви Тръмп.

 

След изказването му американските таблоиди започнаха да се питат какво точно иска да каже той. Една част от тях разтълкуваха думите му така, че Мелания не би дала външен израз на евентуално страдание, а други – че нея изобщо не би я било грижа, ако на мъжа ѝ се случи нещо лошо.

 

В крайна сметка щатската преса стигна до заключението, че хуморът е начинът, по който Доналд Тръпм се справя с тежката ситуация с импийчмънта.

 

В началото на управлението на Тръмп социалните мрежи бяха залети от снимки на Мелания, седяща до съпруга си с изключително нещастен вид на лицето. Тогава американските таблоиди започнаха да лансират предположенията, че първата дама на САЩ не е в щастлив брак със съпруга си. 

 

12-месечно бебе изгоря живо в къща край Плевен

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button