Последни новиниСвят

Убиха с арбалет „Царя на саламите“ в Русия

В Русия бе убит Царят на саламите. Неизвестни нападатели са проникнали през изминалата нощ в жилището край Москва на собственика на компаниите „Мясная империя“ и „Озерецкие колбаси“ Владимир Маругов и са го убили с арбалет, предадоха ТАСС и Ройтерс, цитирани от БТА.

 

По данни на Управлението за Московската област на Следствения комитет на Руската федерация маскирани лица са влезли в банята на сградата, завързали са стопанина и съпругата му и са поискали да вземат наличните пари.

 

Жената е успяла да избяга и да се обади на полицията. Когато органите на реда пристигнали на местопроизшествието, мъжът бил мъртъв.

 

Открит бил и арбалет, оръжието на убийството.

 

Нападателите избягали с автомобил, който бил намерен изоставен в село в околностите на град Истра. В района има вили на влиятелни руснаци, които прекарват в тях почивните дни.

 

„Един от предполагаемите убийци е задържан“, съобщи Олга Врадий, старши помощник на ръководителя на регионалния отдел на Следствения комитет на Русия (ICR).

 

Според нея операцията по залавянето на заподозрения е проведена съвместно от СКР и Министерството на вътрешните работи на Русия. Задържаният е родом от една от централноазиатските републики, роден през 1971 година.

 

Понастоящем продължават оперативно-издирвателни мероприятия за идентифициране на съучастник на задържания.

 

Полицията ги настига, но бандитите изоставят колата и бягат в близка гора.

 

„Коронавирусът не ме уби, но здравната система почти ме закопа“: За битката със системата

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button