You are currently viewing Убитата в София не била застреляна, а пребита

Убитата в София не била застреляна, а пребита

48-годишната жена, която бе убита от съпруга си в столичния кв. „Модерно предградие“ тази нощ, е била пребита до смърт, а не застреляна. Освен това по тялото й има и порезни рани, съобщиха от Софийска градска прокуратура, под чието ръководство се води разследването на тежкото престъпление.

 

Сигналът за трагедията е подаден половин час след полунощ от 20-годишния син на съпрузите. На място веднага са изпратени екипи на полицията и две линейки на Спешна помощ.

 

пребита, убита, убийство, София

 

Лекарите само констатирали смъртта на жената, а съпругът убиец бил транспортиран в „Пирогов“ в много тежко състояние, тъй като направил опит да се самоубие с газов пистолет и си е нанесъл порезни рани в областта на китките и сърцето.

 

От държавното обвинение уточниха, че 48-годишната жертва и съпругът й, който й е връстник, са били разделени. В къщата, където е извършено убийството, жената е живяла на квартира.

 

Престъплението е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост – на жертвата са нанесени множество травматични увреждания в областта на гърдите и главата. Установен е и мотивът за убийството – ревност.

 

Назначена е съдебно-медицинска експертиза, която ще установи точната причина за смъртта на жената. По неофициална информация нейното име е Светла Славейкова.

 

Разследването продължава, а за живота на извършителя се борят лекарите в „Пирогов“.

 

„ЧЕСТТА Е ПО-ВАЖНА ОТ ЖИВОТА“

„Честта е по-важна от живота“ е последната публикация във Фейсбук на убиеца на жената в София, съобщава „24 часа“. 

 

Мъжът обновил статуса си в 0,27 часа снощи. Сигналът за убийството е малко по-късно. От профила на мъжа във фейсбук става ясно, че със Славка са били в тежък развод. Мъжът си е позволявал да я обижда в личния си профил.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК