Учител, блудствал 5 години с малолетната си дъщеря, остава в ареста

Учител, блудствал 5 години с малолетната си дъщеря, остава в ареста

Баща, който е блудствал в продължение на 5 г. с родната си малолетна дъщеря, остава окончателно в ареста. Това реши пловдивският апелативен съд, след като потвърди определението на старозагорския, пише „24 часа“.

 

40-годишният учител по музика Стоян Владев от Казанлък бил разведен със съпругата си и се грижел за детето им. Той правел секс с момиченцето, като й обяснявал, че така я подготвя за живота.

 

Неговата версия пред разследващите била, че не е използвал сила при интимните контакти с 13-годишното дете. Апелативните магистрати в Пловдив са преценили, че Владев е съпричастен към деянията, заради които е привлечен към наказателна отговорност.

 

„Обвинението не е разколебано, а дори е надградено с още разпити на свидетели, психологични и психиатрични експертизи, както на пострадалата, така и на обвиняемия. По делото са налице данни за опити за въздействие върху момичето от страна на близки на бащата“, посочва съдът в мотивите си.

 

Случаят с насилника учител гръмна през лятото на м.г. Владев е бил задържан по сигнал на бившата си съпруга. Преди раздялата на двамата, които са музиканти, живеели няколко години заедно с детето в Англия.

 

Там Стоян редовно пускал на дъщеря си порнофилми. Започнал да посяга на дъщеря си след завръщането от чужбина. Като баща, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни детето да живее при него. Майката научила какво се случва, когато момичето неочаквано пропушило цигари. Първо споделило проблема с класната си, която пък от своя страна казала на майката.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК.