ЛюбопитноПоследни новини

Украинката с най-дълга коса разкрива тайната на женската красота

Украинската Рапунцел Алена Кравченко има коса с дължина 1.8 метра, пише „24 часа“. Въпреки че понякога се случва да я настъпи, докато върви, Алена няма намерение да се раздели с нея.

 

От петгодишна възраст тя оставя косата си да расте свободно и смята, че женската красота се крие именно в дългата коса. Именно и заради нея получава множество предложения за брак онлайн.

 

 

View this post on Instagram

 

Summer? was just recently, but I already miss?? … I don’t like autumn?‍♀️ … Do you like this time of year?? #аффирмации#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#модельодесса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#instahair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#starlife#verylonghair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#уходзаволосами

A post shared by ❤Alena Kravchenko❤ (@alenuwka_longhair) on

 

 

Грижата за косата се е превърнала в ритуал за красавицата, като измиването й трае поне един час и се практикува веднъж седмично. За да избегне заплитания, блондинката я реши два пъти дневно. Паралелно с това, Алена Кравченко изпълнява и родителските си задължения, тя е майка на седемгодишните близнаци Валерия и Мирослава.

 

 

View this post on Instagram

 

Завтра начало зима….не верится и не хочется? У нас очень солнечно, температура +10, на душе душевно и тепло. Шлю частичку своей положительной энергии и тепла? Пусть всегда царит гармония внутри и в мире? Photo:@inna_simanovich #аффирмации#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#модельодесса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#starlife#verylonghair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#уходзаволосам#найсхох

A post shared by ❤Alena Kravchenko❤ (@alenuwka_longhair) on

 

Според украинката колкото повече една жена обича и обгрижва косата си, толкова по-здрава и красива е тя.

 

Рускиня тича на -10 градуса без дрехи с бебе на ръце (ВИДЕО)

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button