Последни новинихороскоп

Важни въпроси дебнат една от зодиите, а друга я очаква любовно предизвикателство

Хороскоп за 6 юли 2019 г. 

Овен

Ден да затвърдите неща, които вече знаете. Слушайте внимателно, задавайте въпроси и не избързвайте с изводите си. Може би е добре да се замислите дали не сте пуснали питомното, за да гоните дивото. Едно от най-важните неща, които Овните не трябва да забравят е, че сметки не се правят без кръчмаря! Внимателно озслушвайте другите и след честни разговори с тях правете изводи и предприемайте действия. Иначе единствените разочаровани ще бъдет вие.

Телец

Ден на предизвикателството в любовта. Някак естествено ще ви се стори сравнението – на който не му върви в игрите, му върви в любовта или обратното. При всички случаи – ще има за какво да се вълнувате. И нещо повече – винаги можете да направите игрите по-пикантни. Помислете как да накарате обекта на вашите желания да бъде още по-заинтригуван от вас, играйте си с емоциите му, но НИКОГА не прекалявайте – не се знае кога това може да ви изиграе лоша шега. Баланс – това е най-важното в живота. 

Близнаци

Ще трябва да разчитате главно на себе си. Онези, с които си партнирате по един или друг повод, ще са твърде хаотични и непостоянни днес, но пък със силно развито шесто чувство. Затова внимавайте и не играйте двойни игри – ще бъдете хванани в лъжа. Намерете в себе си куража да се изправите и да продължите, разчитайки само на себе си. Никога не забравяйте – ако искате нещо да се свърши както трябва, свършете го сами.

Рак

Ще имате възможност да се замислите върху истинската стойност на нещата, с които се занимавате и на хората, с които контактувате. Това може да ви постави пред сериозни дилеми. Не правете компромиси със съвестта си, после ще съжалявате цял живот. Бъдете каквито сте – искрени, без капка лицемерие и безкомромисни в разбиранията си. Ако някой не може да ви разбере или приеме, значи не заслужава да е близо до вас!

Лъв

Сблъсък между необходимост и желание, между възможности и изпълнение. Особен ден е този и най-вече заради трудността да синхронизирате две неща. Дали пък е възможно да ги обедините, да приемете и двете? Двете ви същности ще са в колосален сблъсък вътре във вас днес. Най-важното е да послушате разума, а не да се отдавате на чувствата – важно е да бъдете рационални. Напревете го поне днес.

Дева

Не се опитвайте да бягате, най-добре останете в ситуацията и научете уроците, които има. Наградата си струва – смелост и самоуважение. Напред, надскочете себе си! Това е трудно изпитание, което обаче ще ви направи много по-пораснали и уверени в уменията си да се справяте във всякакви ситуации. Без усилия наградата не е сладка – сега е време за усилията.

Везни

Не е най-спокойният ден в живота ви, но пък няма да ви е скучно. В любовта нещата ще вземат не точно тази посока, на която се надявате. Бъдете готови за неочаквани решения, които няма да зависят от вас и на които няма да можете да повлияете. Оставете нещата да текат по своя си начин и без игрички! Всичките ви тайни ходове и козове в ръкава няма да са от полза в този случай. Бъдете себе си, можете да се справите сами!

Скорпион

Този ден е по-сложен. От вас ще очакват хем отговорно, хем емоционално поведение, а това е рядка комбинация. Може би е най-добре да слушате себе си и да не се впечатлявате от чуждите очаквания. Действайте според собствената си съвест. Това се отнася както за отношенията ви на работното място, така и с близките и любимия. Не показвайте коравосърдечие, но и не изпадайте в прекомерна емоционалност – тя никога не е добър съветник!

Стрелец

Днес плановете ви могат да се провалят по най-странен начин. Опитайте се да приемете нещата без да се притеснявате и да се чувствате виновни, оставете събитията да се случват, а вие просто бъдете част от тях. Променяйте обстоятелствата в движение и бъдете в крак с тях, приспособявайте се и преодолявайте трудностите, както само вие, стрелците, го умеете. И най-важното – не забравяйте да сте уверени – това ще убеди както другите, така и вас, че можете да се справите!

Козирог

Малко сложен ще бъде днешният ден за вас. Нещата трудно ще стават и очакванията ви в голяма степен ще се провалят. Не бързайте да се сърдите на съдбата, ако сте правили каквото трябва, съвсем скоро ще стане каквото искате, просто още не е дошъл моментът. Предстои ви разрешаването на важни въпроси, които ще изискват цялото ви внимание.

Водолей

Един не съвсем спокоен ден. Ще трябва да поемете отговорността за няколко човека, което не е съвсем редно, но в името на хармонията сте готови да го направите. Все пак, дайте на другите да разберат каква услуга им правите и повдигнете важни въпроси. Не се оставяйте да бъдете принуждавани да вършите тази работа повече от веднъж – след подаден пръст ще бъде отхапана ръката. И вие много добре го знаете – това ви се е случвало неведнъж. Поучете се от грешките на миналото и осъзнайте стойността си.

Риби

Днес трудно ще ви забелязват, а това няма да ви е много приятно. Всъщност, ако се огледате и се замислите, ще откриете предимствата на това да си незабележим. Е, няма дълго да изтраете под подобно прикритие. Освен това днес е хубав ден за срещи с приятели, поне сред тях няма да останете незабележими – както винаги, вие сте душата на компанията. Това определено би оправило настроението ви и би направило деня ви много по-слънчев. Както в пряк, така и в преносен смисъл!

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

10 неща, които правят Лъвовете СТРАХОТНИ!

Подобни статии

Back to top button