Венера в Дева: 5 зодии ще се радват на небивал късмет от тази промяна

Венера в Дева: 5 зодии ще се радват на небивал късмет от тази промяна

Венера преминава в знака на Дева на 22 юли, в който ще остане до 16 август. Това ще бъде много благоприятен период за всички нас, но експертите открояват пет зодиакални знака, които ще имат по-голям късмет от другите, пише Edna.bg.

 

Венера в Дева ще събуди Анахата – сърдечната чакра на любовта, която е латентна при много хора през последните седмици. Идва времето за общуване и вълнуващи емоции. Дръжте се здраво, това ще бъде динамичен период!

 

Ето кои 5 зодии ще са късметлии в любовта:

 

Овен
За Овена тази планета не е покровител, но нервната енергия на Венера през периода, докато беше в Лъв, може би е донесла много неприятни проблеми от любовен характер. Дойде време Овните да поправят това и няма по-добро време за целта от престоя на Венера в Дева. В това положение Венера помага да се поправят грешките от миналото, да се установят взаимоотношения с близки хора и с партньора. Овенът ще бъде воден точно в тази посока.

 

Телец
За Телците от нежния пол преходът на Венера към Дева ще даде непоклатимо самочувствие. Това е страхотен период за нови запознанства. Може да се наложи да изберете един мъж от няколко, но такъв избор ще ви бъде даден без особени затруднения. Планетата ще помогне на мъжете Телци по-ефективно да различават фалшивите чувства от истинските. Ако успеете да намерите сродна душа, веднага ще стане ясно дали жената е искрена и влюбена, или се преструва.

 

Везни
Везните ще започнат много ярък и запомнящ се период на 22 юли – и няма да приключат на 16 август, защото тогава планетата ще се премести в зодиакалния им знак. Оказва се, че втората половина на лятото е много успешен и благоприятен период за тези хора. Планетата ще даде на Везните много сила и енергия за преодоляване на препятствията. Тя също ще им даде търпение, внимание, воля.

 

Скорпион
Скорпионите са изправени пред много спокоен и продуктивен период в семейния си живот. В любовта ще започне време на хармония, усмивки, оптимизъм. Всички проблеми от миналото ще бъдат успешно забравени. Самотните Скорпиони най-накрая ще разберат кого искат да видят до себе си – какъв човек е той, какъв е неговият характер, какъв трябва да е външният му вид и т.н. Това ще ви помогне да постигнете значителен напредък в търсенето си.

 

Риби
Венера е главният покровител на Рибите. Планетата е тази, която им дава сила и енергия да продължат напред. От 22 юли Рибите ще бъдат изпълнени с харизма и чар. Те ще имат късмет буквално във всичко, с което се захванат – не само в любовта, но и в работата. Венера в Дева обича спокойствието, така че Рибите трябва да продължат започнатия бизнес и да развият отношенията, които вече имат. Самотните представители на знака трябва да бъдат по-внимателни, тъй като сред хората около тях могат да се появят тайни обожатели.

 

Източник: Edna.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО