BulletinБългарияНа ФокусПоследни новини

Вижте апартамента на китариста на Слави след избухналата тротинетка (СНИМКИ)

Слави Трифонов сподели по-рано днес във Фейсбук, че китаристът от “Ку-ку бенд” Цветан Недялков и сина му са оцелели като по чудо, след като електрическа тротинетка е избухнала в апартамента им. Според Трифонов е избухнал пожар, а от силата на взрива дори прозорците са избити.

По-рано днес очевидци публикуваха снимки от пожар в жилищна сграда в ж.к. “Банишора”. Предполага се, че става въпрос именно за апартамента на китариста.

китарист слави тротинетка

Те съобщават, че пожарът е избухнал около 10 часа днес сутринта, на първия етаж от жилищен блок. Няма жертви или пострадали, а хората са били изведени от блока за да бъде загасен от пожарникарите. На снимката се вижда, че прозорците са избити, както съобщава Трифонов по-рано днес.

От пожарната потвърдиха, че става въпрос за пожар от електрическа тротинетка, която се е самозапалила при зареждането.

Публикацията на Слави превзе Фейсбук днес с над 40,000 харесвания и хиляди коментари и споделяния. Хората споделят радостта на Трифонов, че китаристът и сина му са живи и здрави, но много хора изразяват притеснения за електрическите тротинетки.

“Ужас! А какво ли предстои, след около 10-15 години, с навлизането на електрическите автомобили, камиони и т.н.”, пише притеснен потребител

“Важното е, че са живи и здрави. Това е батерия на тротинетка, а ако беше на електромобил?!? В България има няколко случая на самозапалили са се електромобили. Май “еко” транспортът не е чак толкова еко”, споделя друг

Самият Трифонов също предупреждава, че технологиите са напреднали, но не могат да ни предпазят от подобни инциденти.

“Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари”, завършва той

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Слави Трифонов: Тротинетка избухна и за малко да убие моят колега и синът му, взривът подпали апартамента

Подобни статии

Back to top button