БългарияПоследни новини

Жената на застреляния Тинето се сбогува с него емоционално (СНИМКИ)

Жената на застреляния на „Герена“ Георги Христов – Тинето се сбогува емоционално с него в публикация във Фейсбук. Ето какво написа Ева Кралева в социалната мрежа, като публикува и тяхна обща снимка:

 

„Любими мой, мое всичко! Господи, дай ми сили да напиша тези редове, благодаря ти, че беше до мен, благодаря ти, че беше моят мъж, благодаря ти, че ме дари с прекрасно дете, благодаря ти за това, че трепереше над нас и ни пазеше от всичко, не знам защо животът те отне от мен от детето ни, дано си на по-хубаво място. Мъж на думата, мъж на честта истински приятел и любим. Обичам те повече от всичко на света моя единствена истинска любов. Сбогом! Почивай в мир!“, написа Ева Кралева.

 

 

 

Разследването на показното убийство пред стадион „Георги Аспарухов” продължава. Извършителите все още се издирват.

 

В сряда сутринта край стадиона беше застрелян 44-годишният Георги Христов по пряко Тинето. Престъплението е станало, когато мъжът отивал на фитнес. След екзекуцията криминалисти намериха и опожарена кола, с която подозират, че убийците са се придвижвали.

 

Жертвата е криминално проявен. Осъждан е за грабеж и убийство през 2002 г. По време на делото той бяга в чужбина, а 10 години по-късно е заловен в Испания и предаден на българските власти. Осъден е на 14 години затвор, но е пуснат предсрочно на 12-тата. През март 2020 г. изтича и пробацията му.

 

Засега няма информация с какво се е занимавал след излизането от затвора.

 

44-годишният мъж е бил убит с 1 куршум в главата. Той е отивал на фитнес, който се намира до стадиона, когато слиза от колата си обаче, е причакан и застрелян на място.

 

Според криминалисти – появилата се неофициална информацията за произведени няколко изстрела говори, че стрелецът не е професионалист.

 

„По-скоро се касае за човек, който се е крил наблизо и от някакво разстояние 7/10 метра е започнал да стреля по жертвата. При което само 1 изстрел я е засегнал фатално”, казва експертът по криминалистика Иван Савов пред НОВА.

 

По време на убийството в залата за борба е имало около 15 деца. Те веднага са били изведени навън, обясни Александър Томов, президент на клуб по борба „Левски”.

 

Вече над половин милион са заразените с коронавирус от началото на пандемията у нас, новите случаи са над 2000

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button