BulletinЛюбопитнохороскоп

Зодиите, които се интересуват само от собствената си изгода

Всички си поставят цели и всички се опитват да ги постигнат. Според астрологията някои зодии са готови да преминат нормалните граници в стремежа си да реализират намисленото. Те са сигурни, че в даден момент това ще стане. 

Други се захващат с нещо, единствено ако са убедени, че то не само ще се случи, а и ще им донесе изгода. Тези зодии се интересуват само от собственото си благополучие и винаги търсят ползи. Не очаквайте да направят нещо от сърце… по-скоро искат да се чувствате задължени. Ето кои са те: 

Дневен хороскоп: Козирозите ще станат жертва днес, Близнаците в странна ситуация 

ТЕЛЕЦ: Представителите на зодия Телец няма да положат и капка усилие, освен ако не са убедени, че имат изгода да го направят. Те не поемат риск без да са сигурни, че ще се облагодетелстват. При положение, че надушат пераспектива, моментално ще се гмурнат в дълбоки води, за да постигнат завидни резултати и да получат нещо в замяна на инвестираните време и усилия. 

Уикендът ще е приказка за тези зодии 

ЛЪВ: Лъвовете са толкова целеустремени в собствените си цели, че изобщо нямат намерение да обърнат внимание, а камо ли да помогнат на друг, освен на себе си. Е, всичко си има цена, разбира се. Ако има нещо, с което да сте им полезни и са сигурни, че ще върнете услугата, Лъвовете ще се притекат на помощ незабавно. 

Тези зодии са господари на съдбата през март

ДЕВА: Девите много добре осъзнават колко струват времето и парите. Нещо повече – те ценят тези ресурси изключително много и не биха ги подценили за нищо на света. Готови са с пот и сълзи да се борят за постигането на целите си. Не така обаче стои въпросът с помощта към другите. Ако се надявате Дева да ви помогне, при всички положения ще трябва да измислите нещо апетитно, което да предложите в замяна. 

Ако попадате под знака на една от тези зодии, не се сърдете – изключения винаги има! 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Пролетна умора: Зодиите, които трябва да внимават

 

Подобни статии

Back to top button