БългарияПоследни новини

Зов за помощ: Млада родилка във Варна спешно се нуждае от кръв

Родилка във Варна се нуждае от кръводарители, за да живее. Апелът за помощ отпрати приятелка на младата майка в социалните мрежи.

 

Лилия Костерина е родила във варненската МБАЛ „Света Анна“, но поради усложнения по време на раждането, жената е поставена в изкуствена кома и е в реанимацията на лечебното заведение. Лекарите се борят за живота й, но Лилия има нужда от кръвопреливане.

 

„Всички близки и приятели вече дариха кръв, но не беше достатъчно. Моля, ако имате възможност да дарите кръв и да дадете шанс за живот на един човек, да върнете мама на новородено бебе – направете го“, призовава Марина Реутова.

 

Всички, които искат да помогнат на Лилия, могат да дарят кръв в Районния център по трансфузионна хематология в морския град от понеделник до петък в интервала от 8:00 до 13:00 ч. и от 13:30 до 17:30 ч. В събота можете да дарите кръв от 9:00 до 14:00 часа.

 

На бележката трябва да бъде записано, че кръвта е за Лилия Костерина, отделение по реанимация, МБАЛ „Света Анна“. Близките на родилката отбелязват, че кръвната група и резус факторът не са от значение.

 

„От вас зависи дали тази жена ще живее“, пише още Марина.

 

Издирват млада жена от София, изчезнала безследно на път за фитнеса (СНИМКИ)

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button