Любопитнохороскоп

Вижте как да изберете почивката си според зодиакалния си знак!

Френският астролог Жули Патриат съветва тази година да изберем ваканцията си според зодиакалния си знак. Това ще ни помогне да избегнем разочарованията и да се насладим пълноценно на почивката.

Овен

Първият знак на пролетта е свързан с обновяването на природата и съживяването на дърветата и растенията. Той обича да усеща свободата в мислите и действията. Когато избира място за пътешествие, се ориентира според своите спонтанни желания. Най-много иска да намери място, където да изпусне парата, да се занимава със спорт и да се наслаждава на чистия въздух. Жули Патриат съветва Овенът да избере Бразилия и по-конкретно плажовете на Рио де Жанейро.

Телец

Телецът обикновено излиза в отпуска, за да безделничи и да опитва вкусна храна в компанията на най-добрите си приятели. Не му представлява трудност да се наслаждава на живота във всеки един момент. Не пътешества сам и е склонен да наеме вила или дори замък, стига да има огромна трапезария в тях, където да пирува голямата компания. Препоръката е Телецът да избере Южна Франция.

Близнаци

Близнаците обичат да сменят месата за почивка и не се връщат на едно и също място два пъти. Причината е тяхното ненаситно любопитство. Те не спират да посещават музеи, забележителности, а през свободното време се разхождат по малките улички на големите градове. Те не обичат да пътешестват сами, а винаги търсят съмишленици. Препоръката е да посетят Италия, Гърция, Египет, Мексико.

Рак

Раците най-много обичат спокойствието. Щастливи са на пясъчния плаж, където се наслаждават на звука на вълните. Предпочитат да наемат хотел, който е възможно най-близо до водата. Обикновено пътуват със семейството си. Изберете Южна Франция или остров Майорка.

Лъв

Лъвът се нуждае от много слънце, за да се наслади напълно на почивката си. Обича пътуванията както със семейството, така и с приятели и не спира да дарява енергия и любов към останалите. Вечерно време е душата на компанията, център на внимание, но не обича другите да го копират. Ще го намерите сред децата, като спокойно можете да му ги поверите за няколко часа – те ще пеят, танцуват, играят. Изобщо ще се забавляват по най-добрия начин. Остров Ибиса е идеален за лъвовете.

Дева

Девата обича да си планира отпуската предварително и да набелязва и най-малките детайли. Надява се, че щом всичко е обмислено предварително, няма да има неприятни изненади. Но ако нещо се промени и нещата излязат от контрол, Девата е готова да си развали настроението за цялата почивка. Затова най-важното за представителите на този зодиакален знак е да се избавят от стреса. Препоръчват им Южна Франция, Прованс, както и родните планини. Където и да е – добре е да има хотел и всички удобства.

Везни

Тръгвайки на почивка, Везните си мечтаят за абсолютното спокойствие. За да се чувстват добре те, трябва всички около тях да са щастливи. Избират красиви места, където човек може да се потопи в природата. Както и места, които крият богата история. Везните обожават да се разхождат. Смятат, че най-добре се почива с йога и медитация на плажа. Препоръчителна дестинация е Тоскана.

Скорпион

Скорпионът обича суетата и активният живот. Жадува да направи нови открития, в това число и географски. Никога не се задоволява с вече постигнатото. Затова не избира дестинациите според тяхната популярност, а се доверява на интуицията и желанието да преживее нови и нови емоции. Разбира се, подобно пътешествие се планира много рано. Обикновено цялата организация пада на неговия гръб. Но поне така спокойно може да си избере дестинация като Коста Рика, Мозамбик или Шри Ланка.

Стрелец

Главната страст в живота на Стрелеца е свързана с приключенията и търсенето на нови места. Стрелецът жадува за свобода, желае да открива нови хоризонти и да разширява кръгозора си. Примамват го места, които концентрират култура и традиции. Обикновените дестинации изглеждат бледи на Стрелеца и той търси нови и екзотични места. Например: Камбоджа, Виетнам, Индия, Истанбул.

Козирог

Обожава планините, височините, откритите пространства. Не се колебае да ходи по трудни местности с часове, за да се озове в приказно горско място, където да се наслаждава на природата и песните на птиците. Ако няма с кого, Козирогът не се притеснява да тръгне и сам. Разбира се, предпочита да е с компания или със семейството си. Даже е готов да влезе в ролята на организатор. Все пак ще намери възможност да се отдели от останалите и да остане сам със себе си. Харесва Норвегия и Исландия, както и Тибетските планини.

Водолей

Водолеят е един от най-независимите зодиакални знаци. Той е свободолюбив и дори има авангардни възгледи за живота. Те обикновено му осигуряват лидерски позиции. Затова и цялата група тръгва не по утъпканите пътеки, а по пътя, който води към нови неоткрити места. И те непременно са зад граница, защото в родината вече всички пътеки са обходени. Този път целта е Австралия или САЩ.

Риби

От отпуската Рибите искат най-много спокойствие, липса на стрес и на ограничения. Целта е тихо, спокойно кътче близо до море или езеро. Но това съвсем не означава да се пътува до другия край на света – може да е съвсем близо до дома. Препоръчани дестинации – родните планини, Черноморието, гръцките плажове.

 

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

https://bulletin.bg/33-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b1%d0%b0%d0%b1%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%80%d0%b5%d1%87%d0%b5-%d1%81%d0%b1%d1%8a%d0%b4%d0%bd%d0%b0/

Подобни статии

Back to top button