Любопитно

3 от зодиите ще са безумно щастливи през март

Пролетта вече се усеща във въздуха, а с нея и надеждата, че ни очакват по-щастливи дни и красиви емоции. През третия месец на годината звездите ще се наредят по особено благоприятен начин за представителите на три зодии, които ще могат да се насладят на истинско щастие. Техните мечти ще започнат да се сбъдват една след друга, а късметът ще ги следва по петите. Ето и кои са те:

 

Овен
Овни, пред вас се очертава един изключително успешен месец. Може би вече сте усетили, че работата ви спори и нещата като че ли се нареждат от само себе си. Истината е, че звездите са изключително благосклонни към вас този месец.

 

Фокусът им ще е вашия десети дом, свързан със славата и репутацията, което означава, че ви очакват моменти на признание и уважение. Аурата ви ще блести и ще пленява погледите, а вие сте се чувствате самоуверени и успешни. Имате огромни шансове кариерата ви да се издигне и да заемете далеч по-добра от настоящата ви позиция на работа. Вратите, които преди са били затворени пред вас, сега се отварят и ви предоставят множество възможности.

 

Лъв
Лъвове, през последните месеци и седмици най-вероятно се чувствате залети от работа. Март няма да е по-различен в това отношение, но ще ви успокоим, че всичко това е за добро. Работите здраво, но съвсем скоро ще бъдете оценени подобаващо. Усилията, които влагате в труда си, ще започнат да ви се отплащат. Очакват ви големи финансови потоци, с които ще успеете да се почувствате по-спокойни и да се поглезите след работния маратон.

 

В хороскопа ви за този месец са предначертани и интересни запознанства, които могат да променят гледната ви точка за някои неща в положителен аспект. Приятни емоции няма да липсват и у дома ви. Ще се чувствате много уютно вкъщи, а половинката ще ви дарява с внимание и нежност. Отговорете й със същото и ще се насладите на взаимно разбирателство и споделена страст.

 

Стрелец
Стрелци, март месец ще ви зарадва с много приятни мигове от различно естество. Ще се радвате на материални придобивки от неочакван характер, които ще ви дадат доза сигурност. Успехи ще имате и в кариерата – ще бъдете забелязани и оценени от по-висшестояща особа.

 

Тя ще ви проправи пътя за нови възможности и професионални пътища. Дори към момента част от тях да ви изглеждат прекалено авантюристични, не ги пренебрегвайте, защото утре те могат да предначертаят новото ви професионално амплоа. Щастливи мигове ви очакват и на любовния фронт. Ако вече сте обвързани, ще се радвате на внимание от партньора, а ако все още сте сами, ще имате големи възможности да срещнете човека, който ще ви заплени и ще е вашата сродна душа.

 

Мъжът с над 3000 кражби зад гърба си проиграва тонове злато на комар

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button